News

Temptation Island-Danique deelt hoe ze 10 kilo is afgevallen

Danique Temptation Island vroeger

We kennen Danique natuurlijk van haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Ze is nog steeds flink actief op social media en deelde ook dit keer weer een nieuwtje met haar volgers. Ze is namelijk tien kilo afgevallen.

Temptation Island

Danique heeft afgelopen seizoen meegedaan aan het programma Temptation Island: Love or Leave. Ze viel meteen op door de groep, vanwege haar looks. Danique was de enige met lang zwart haar, tattoos en piercings. En dat zag Joël wel zitten, ze hebben meerdere leuke dates gehad samen, maar na een aantal dates merkte Joël toch dat er geen klik was. Danique heeft dus ook helaas ook niet de liefde gevonden in het programma.

Tattoo artiest

Door haar deelname aan het programma heeft ze er flink wat volgers bij gekregen. Maar dat is niet de enige reden dat ze veel volgers heeft op social media. Ze is namelijk ook tattoo artiest en ze heeft zelfs haar eigen tattooshop met werknemers in dienst. En inmiddels gaan de zaken zo goed dat Danique zelfs haar droomauto heeft kunnen kopen. En ook nu had ze weer een nieuwtje te delen met haar volgers op TikTok.

Tien kilo afgevallen

Op TikTok deelt Danique een openhartige video. “Wanneer het gelukt is om 10 kilo kwijt te raken, net voordat het warm is”, horen we haar zeggen. Zo staat er dus ook onder haar video, right on time. Ze is erg trots op zichzelf dat ze zoveel is afgevallen.

De reacties onder de video stromen vol met positieve berichtjes. “Honey, je was natuurlijk al prachtig, maar dit is wel knap. Je ziet er goed uit meid.” Ook vraagt iemand in de comments zich af hoe dat haar is gelukt. En daar heeft Danique een simpel antwoord op: “Minder eten.”

View post on TikTok