News

Wow: zo zag Temptation-Island Danique er vroeger uit

Danique Temptation Island vroeger

De knappe Danique doet mee aan het vierde seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De 20-jarige single bleef niet onopgemerkt bij de mannen en dat is niet heel verrassend. Danique is namelijk een knappe verschijning en dit komt doordat zij veel bezig is met haar uiterlijk. Zo heeft ze flink wat plaatjes op haar lichaam laten tatoeëren en heeft zij haar haar laten verven. Wij waren daarom ook erg benieuwd hoe de knappe vrijgezel er vroeger uitzag.

Danique Temptation Island

Danique is een van de vier extra singles in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Danique is nog maar 20 jaar oud en daarmee ook gelijk de jongste van alle singles. De Utrechtse is op zoek naar haar ware liefde en hoopte dat Temptation Island hierbij zou helpen. Zij gaf al snel aan dat ze op zoek was naar een man die precies weet wat hij wil. Ook houdt zij ervan als een man onder de tatoeages zit, want die heeft zij zelf natuurlijk ook. Danique is zelf ook tattoo-artist en heeft op jonge leeftijd al een eigen tattoo-shop geopend. Hierdoor heeft ze er zelf inmiddels genoeg. Hoewel we Danique niet meer voor kunnen stellen zonder tattoos, waren wij toch erg benieuwd hoe zij er vroeger uitzag.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien: zo zag Temptation-Island Mitch er vroeger uit

Vroeger

Danique van Temptation Island deelde op TikTok een video, waarin zij een foto liet zien van hoe zij er vroeger uitzag. In de video zien we als eerste een blonde Danique zonder tatoeages. Boven de foto staat: ‘Je zag er zo anders uit, wat is er veranderd?’ Daarna zien we hoe Danique er nu uitziet en dat is nogal een verschil. Danique schrijft in de caption ‘Big change’ en dat is het zeker. Wij vinden het knap hoe ze haar eigen stijl heeft gevonden en ze ziet er stunning uit.

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @daniquescw