Fashion

Deze ‘teddy’ items van Zeeman zijn ideaal voor herfst 2023

teddy-zeeman-herfst-2023

Net zoals vorig jaar zijn de teddy producten weer helemaal back in style. Deze herfst kunnen we geen genoeg krijgen van de wollige kledingstukken en Zeeman heeft nu al een paar parels voor ons klaarliggen. Houd jezelf warm in dit grauwe weer en haal deze prachtige items in huis.

Trending teddy

De aankomende herfst kunnen we een heleboel wollige stofjes gaan verwachten. Ken jij dat teddy-materiaal nog van vorig jaar? It’s back! Omdat we geen genoeg konden krijgen van dit comfortabele en stijlvolle stofje, liggen de winkels inmiddels weer helemaal vol met de leukste items. Sindskort heeft ook Zeeman de tofste teddy producten om deze herfst warmpjes door te komen. TikTokker Charlotte laat haar nieuwste vondsten zien in de onderstaande video.

Als eerste deelt ze haar enthousiasme over een hip giletje van teddy stof. Ze heeft voor dit statement piece nog geen tientje betaald en raadt aan om hem wat oversized te kopen. Draag je liever aansluitende kleding? Koop dan een maatje kleiner dan normaal. Doordat het materiaal lekker zacht en warm is, hoef jij je zomerse bloesjes nog niet op te bergen. Trek je favoriete tops uit de kast en stijl dit prachtige giletje eroverheen.

Om de look helemaal af te maken, heeft Charlotte ook nog eens comfy slippers erbij gekocht. Waarom zou je dure Uggs kopen, als je ook deze teddy instappers kan scoren bij Zeeman? Voor € 6,- kan jij gedag zeggen tegen je koude teentjes. What a steal!

View post on TikTok

Je kan niet alleen bij Zeeman terecht voor de leukste teddy items, ook Wibra haakt in op de trend. Laat je kleine broertje of zusje niet achter de trends aanlopen en neem ze mee voor een dagje shoppen. Zo lopen de allerkleinste fashionista’s er warmpjes bij deze herfst. Hoe schattig zijn deze items?!

View post on TikTok

Zeeman

Nu jij het viral teddy jasje van Zeeman hebt bemachtigd, is het tijd om nog even rustig een rondje te lopen door de winkel. Bij deze underrated keten kan je namelijk nog veel meer parels scoren. Je hebt ons natuurlijk helemaal niet nodig om met een gevulde tas naar huis te keren, toch vinden we het leuk om je nog een aantal tips mee te geven. Scoor hier dit verrukkelijke parfum dat precies ruikt als het bekende ‘Alien’-luchtje van Mugler of ga op zoek naar dit superleuke bijzettafeltje dat een tijdje terug viral ging op TikTok.