Lifestyle

Veel te vroeg op Schiphol? Dit kun je doen om de tijd te doden op de luchthaven

schiphol-tips

Aan de rijen op Schiphol lijkt echt geen einde te komen. Daarom is het ook verstandig om sowieso een aantal uur van te voren aanwezig te zijn op de luchthaven. Sommige mensen hebben toch geluk en die zijn binnen een mum van tijd door de douane heen. Maar wat ga je dan vervolgens drie uur lang op Schiphol doen? Nou er is dus best veel te doen! Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Dit kun je doen om de tijd te doden als het rustig is op Schiphol

Als je zorgt dat je thuis al bent ingecheckt en alleen handbagage mee hebt, dan kun je de lange rijen zo voorbij lopen. Je zult wel langs de tassencontrole moeten natuurlijk, maar het scheelt nog steeds een hoop tijd. Maar wat ga je dan al die tijd op Schiphol doen om de tijd te doden?

Lekker shoppen

Op Schiphol heb je veel leuke winkels waar je even lekker kunt gaan shoppen. Misschien wel een leuk boek of een lekkere zak snoep. Ook handig voor mee in het vliegtuig! En de tijd vliegt altijd voorbij als je aan het shoppen bent. Maar uh, zorg je wel dat je nog op tijd bij de gate bent om te boarden?

Filmpje kijken

Weet je waardoor de tijd ook veel sneller zal gaan? Als je een aantal afleveringen van je favoriete serie gaat kijken. Download thuis alvast wat films of afleveringen van een serie voordat je naar Schiphol vertrekt, haal wat drinken en snack en leun lekker achterover. Dan is het na een paar uur eindelijk de hoogste tijd om op vakantie te gaan!

Lees ook
Vakantie geboekt vanaf Schiphol? Zo ga je zonder stress op vakantie!

Gezellig even wat eten

Schiphol heeft een aantal mega lekkere restaurantjes waar je verse broodjes kunt halen, smoothies kunt drinken of een koffietje voor als het nog heel erg vroeg is…. Maar ben je nou meer van de burgers en patat? Dan heb je geluk, want er zit ook een McDonald’s op Schiphol waar je nog even kan snacken voordat je op vakantie gaat 😉

Rondje langs alle gates

Al wat gegeten en geshopt? Dan is het altijd leuk om een rondje te maken langs alle gates, want hoe grappig is het om alle bestemmingen te zien? Misschien doe je meteen wel wat inspiratie op voor je vakantiebestemming voor volgend jaar. En het is ook meteen goed om nog even wat te bewegen voor zo’n lange vlucht, dus let’s go!

Alvast een hele fijne vakantie en vergeet niet nog een aantal keer te plassen hé. Je wil natuurlijk niet binnen tien minuten al moeten plassen in het vliegtuig!

Beeld: Pinterest