Celebs

Even binnenkijken! Taylor Swift verhuurt appartement met binnenzwembad

Danique
taylor-swift-appartement

Fan van Taylor Swift en heb je altijd al in New York City willen wonen? Grijp je kans! Taylor Swift verhuurt haar oude appartement mét binnenzwembad, maar daar staat wel een hoge prijs tegenover!

Cornelia Street

De fans, ook wel Swifties genoemd, zullen de straatnaam ‘Cornelia Street’ vast en zeker herkennen. Taylor schreef namelijk een nummer over deze woning en bracht in 2019 haar album Lover uit, met daarop de track Cornelia Street. Deze woning was voor haar een tijdelijk verblijf en het is inmiddels totaal gerenoveerd en klaar voor de woning markt. Wie wordt de volgende gelukkig eigenaar van dit enorme appartement?

TikTik

De makelaar van het appartement heeft wel een heel bijzondere manier gevonden om het huis aan de aandacht te brengen. Doormiddel van een TikTok housetour gaat het direct viral! De Swifties vinden het geweldig om binnen te kunnen kijken in de oude woning van hun idool. Al snel valt het op dat het niet om zomaar een ‘appartementje’ gaat. De woning heeft maar liefst vier woonlagen, vijf badkamers, meerdere buitenterrassen en een enorm binnenzwembad! En dan ook nog eens in het hartje New York. Amazing!

Wij zijn niet de enige die zo onder de indruk zijn van deze woning. De makelaar geeft aan dat er al veel interesse is naar het huis, dus veel tijd om te sparen heb je niet meer. Maar hoeveel kost het dan om daar te wonen?

De tekst gaat verder onder de video

View post on TikTok

Lees ook:
Maxime Meiland en Leroy zetten hun villa te koop voor dit bizarre bedrag

Bizarre prijs

Ben je er klaar voor? Wij moesten wel even slikken toen we het bedrag zagen! Om deze royale prachtwoning te kunnen huren zal je wel €45.000 per maand moeten neertikken! Wow! Wij zijn benieuwd wie de nieuwe (rijke) eigenaar zal worden van het appartement van muziekicoon Taylor Swift.

Beeld: instagram @taylorswift