News

Taarten van Abel gaat verder met een nieuwe presentator

Taarten van Abel

Het is al een tijdje bekend dat het nostalgische programma Taarten van Abel gaat stoppen. Presentator Siemon gaf namelijk aan dat hij na twintig jaar graag aan iets anders wilde beginnen. Toch
is er ook goed nieuws voor de fans, want het blijkt nu dat het jeugdprogramma terugkomt.

Taarten van Abel

Het populaire kinderprogramma Taarten van Abel, kennen de meesten waarschijnlijk wel. In dit nostalgische programma ging presentator Siemon de Jong samen met verschillende kinderen taarten bakken voor een speciaal iemand. Tijdens het bakken voerde hij gesprekken over het leven van het kind. Er kwamen ook vaak heftige onderwerpen voorbij zoals een scheiding van de ouders, pesten of zelfs de toeslagenaffaire. Hoewel Siemon zijn werk twintig jaar lang met veel plezier heeft gedaan, vond hij het wel tijd om afscheid te nemen van het programma. Daarom gaan VPRO en producent Kleine Storm nu op zoek naar een nieuwe presentator.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Nostalgie! Dít populaire kinderprogramma stopt na 20 jaar

Nieuwe presentator

Het programma zal niet helemaal hetzelfde zijn zoals we gewend zijn. Zo zal het bijvoorbeeld een nieuwe naam krijgt: ‘Taarten van Babel.’ Als het goed is kunnen we het programma volgend jaar weer zien op televisie. Dat wordt dus weer genieten van de nostalgische, gezellige bakmiddagen en interessante verhalen van de deelnemende kinderen. Maar nog even geduld, dus ;-).

Beeld: Taarten van Abel