Films & Series

Op date met Temptations Joshua of Islander Mehti? Dat kan op deze manier

Celine
't-love-eilandje

De datingshows van tegenwoordig bieden maar weinig kans op het vinden van échte liefde. Dat weten de oud-kandidaten maar al te goed! Daarom heeft Streamz nu een oplossing bedacht, namelijk ‘t Love Eilandje

Streamz komt met nieuwe datingshow: ‘t Love Eilandje

Het is de Belgische zender Streamz die dit programma heeft bedacht. Een aantal bekende gezichten, die eerder al hebben meegedaan aan een datingshow zijn sinds 1 augustus actief op sociale media. Ze zijn namelijk op zoek naar een potentiële date voor 13 augustus. De inhoud van die date houdt de zender nog even geheim. Wel weten we dat ze aan het einde van de date naar de finale van Love Island zullen gaan kijken.

Lees ook
Deze 10 oud-Islanders keren terug in het nieuwe seizoen van Love Island

Wie doen er aan het programma mee?

Er zullen verschillende oude bekenden meedoen aan de nieuwe datingshow. Zo kunnen we zien hoe Ex-Islanders van Love Island Kimbery, Mehti, Rick, Sayed en Gideon op zoek gaan naar een date. Ook doen Joshua, Angela van Temptation Island mee. En verder zullen we voormalig Bachelor en oud Big Brother-kandidaat Zoey voorbij zien komen in het programma. Wil je graag met een van hun op date? Aanmelden kan hier.

Bron: Love RealityBeeld: Streamz