Celebs

WOW! Sylvie Meis showt afgetraind lichaam in bikini op Instagram

sylvie-meis-bikini

Wij op de redactie van Girlscene zijn druk bezig om onze goede voornemens over gezonder leven en meer sporten waar te maken, maar Sylvie Meis maakt zich daar vast niet druk over. Het model is dan ook enorm fit en staat regelmatig in de sportschool. En het resultaat van al dat harde werk deelt Sylvie nu op Instagram. 

Sylvie Meis

Je hebt Sylvie Meis vast wel al eens voorbij zien komen op Instagram, ze is dan ook heel actief op het platform. Ze heeft dan ook inmiddels al 1,4 miljoen volgers. Ook trakteert het model haar volgers regelmatig op pikante kiekjes in haar lingerie of bikini. Zo ook nu weer.

Op Instagram plaatste Sylvie een nogal indrukwekkende foto van haar lichaam in bikini. En zelfs nu het model al 44 jaar is, ziet ze er nog steeds mega knap uit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar amazing killerbody!

View post on Instagram
 

Sylvia deelt wel vaker foto’s van zichzelf in bikini, maar dit keer gaat ze nog een stapje verder. We weten inmiddels dat veel bekende personen wel het een en ander aan zichzelf laten doen, maar Sylvie niet hoor! En dat bewijst ze maar weer met deze video! Op het filmpje is Sylvie te zien in een bikini terwijl ze in slowmotion over het strand rent.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Wow! Sylvie Meis ondergaat cosmetische ingreep voor opnames Love Island

Kritiek

En helaas krijgt Sylvie niet alleen veel positieve, maar ook flink wat negatieve reacties onder de video. Veel volgers vinden dat Sylvie te veel bikini foto’s deelt en ze wordt ook een aantal keer ‘te dun’ genoemd. En ook daar zijn een aantal van haar volgers het niet mee eens. “En dan te bedenken dat mensen altijd zeggen ‘geloof in jezelf, be confident, be happy, zelfliefde is de sleutel’, om vervolgens met ze allen een prachtige vrouw die ze NIET kennen, af te kraken achter een toetsenbord”, reageert iemand.

Een ander reageert: “En dan zich afvragen waarom kinderen nog steeds gepest worden anno 2022. Zelfreflectie zou deze wereld goed doen, maar denk niet dat dat gaat gebeuren gezien deze comment section.” En wij zijn het daar helemaal mee eens!

Beeld: instagram: @sylviemeis

Must reads 👀