Celebs

Zien! Sylvia Geersen gaat voor een compleet nieuwe look

sylvia geersen nieuwe look

Sylvia Geersen is al een aantal weken te zien in het programma De Bachelorette, waar zij op zoek is naar de ware liefde. Met haar prachtige outfits en looks laat zij de mannen elke keer weer smelten. Maar ook op Instagram is het model heel actief. Sylvia Geersen is namelijk gegaan voor een nieuwe look.

Sylvia Geersen

De 37-jarige Sylvia Geersen staat al een aantal weken te shinen in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Zij is het avontuur aangegaan om haar ware liefde te ontmoeten en de kans wordt steeds groter dat dit haar ook gaat lukken. Er zijn namelijk genoeg mannen naar Zuid-Afrika gevlogen die het hart van Sylvia willen veroveren. De groep mannen wordt steeds kleiner en de keuze voor Sylvia wordt ook steeds lastiger. De knappe Bachelorette doet ook zeker haar best om er elke aflevering weer fantastisch uit te zien. Haar outfits en make-up zijn altijd on point. Maar Sylvia Geersen is nu gegaan voor een compleet nieuwe look.

Lees ook: 
Sylvia Geersen en Gaby Blaaser zijn te zien in dít programma

Nieuwe look

Sylvia Geersen was haar bruine lokken zat en is gegaan voor een compleet nieuwe look. Zij deelde gisteren op haar Instagram een foto van haar nieuwe coupe. “Ginger girl“, schrijft ze bij een aantal Stories op haar Instagram account. Zij is gegaan voor een mooie rode haarkleur en she looks stunning! Bekijk Sylvia haar nieuwe look op Reality.nl

Beeld: Instagram: @sylviageersen

Must reads 👀