News

Bachelorette Sylvia Geersen geeft update over relatie met Joris

sylvia-geersen-joris

Het is altijd maar de vraag of je de liefde van je leven in een datingprogramma gaat tegenkomen, maar Sylvia Geersen en Joris Smits is het zeker gelukt. De twee werden smoorverliefd op elkaar tijdens De Bachelorette en zijn sindsdien onafscheidelijk. Het koppel is dan ook klaar voor de volgende stap in de relatie. Sylvia Geersen en Joris vertellen nu hoe het is om samen te wonen.

Sylvia & Joris

Het was in het begin nog best wel lastig voor de twee tortelduifjes om hun relatie geheim te houden, maar na de laatste uitzending van De Bachelorette mochten zij het eindelijk bekendmaken. Na wekenlang te verstoppen in huis en met vermommingen naast elkaar te lopen, verschenen de twee deze week samen op een rode loper. Zij werden direct door Shownieuws aangesproken en het hemd van het lijf gevraagd. Het is overduidelijk dat de twee dolverliefd zijn. “We zijn onafscheidelijk. Joris is de liefde van mijn leven”, vertelt Sylvia aan Shownieuws. Waarna Joris roept dat dit hartstikke wederzijds is. Ook geven Sylvia Geersen en Joris meer duidelijkheid over de huidige situatie.

Lees ook: 
Sylvia Geersen onthult hoe ze zo’n sportief lichaam heeft gekregen

Samenwonen

Het is dus wel duidelijk dat de twee nog hartstikke verliefd op elkaar zijn, maar gaan Sylvia Geersen en Joris dan ook samenwonen? “Ik moet altijd rijden”, begint Joris. En waarom dat zo is? “Ik heb geen rijbewijs”, roept Sylvia. “Ik woon dichtbij de stad, dus ik heb nooit een rijbewijs nodig gehad. Ik doe alles op de fiets.”

Joris zijn stulpje is in Breda en Sylvia woont in Rotterdam, maar deze afstand houdt ze absoluut niet tegen. Joris is namelijk bijna dagelijks bij Sylvia te vinden. “Ik denk wel dat hij in Rotterdam komt wonen. Hij woont er al half”, stelt Sylvia in het interview. “Dat klopt. Ik hoef alleen nog maar m’n spullen te verhuizen”, glundert Joris. Hoe leuk is dat?! Wij zijn benieuwd wanneer Joris officieel bij Sylvia zal gaan intrekken, maar wensen ze ieder geval nog heel veel geluk samen.

View post on Instagram
 
Beeld: Videoland: De Bachelorette

Must reads 👀