Celebs

Huh?! Zijn Sunita en Mert van Love Island nu al uit elkaar?

sunita-mert

Het seizoen van Love Island is nog maar amper voorbij, toch lijkt het eerste finale koppel al uit elkaar te zijn! Dat de stellen uit Love Island bij thuiskomst vaak toch van gedachten veranderen, is geen shocking news. Zo lijkt het liefdeskoppel Sunita en Mert ook het geval, deze Instagram-actie vertelt ons genoeg!

Love Island-koppel Sunita en Mert uit elkaar?

Als we social media mogen geloven, lijkt het er helaas op dat dit knappe koppel uit elkaar is 🙁

Op het eiland

In het programma probeerde Sunita het een tijdje met Merijn, die over zijn oren verliefd was op haar. Totdat bombshell Mart, een oude bekende, kwam opduiken. Hij liet vrijwel direct weten aan Sunita dat ‘ie haar wel zag zitten. Awh! Dit gevoel bleek later wederzijds te zijn en de twee waren onafscheidelijk tot het einde van de show.

Lees ook:
Love Island: Jules vertelt openhartig over gevoelens voor Amandine:
“Ik ben verliefd”

Uit elkaar

De Love Island stellen zijn nu sinds een korte twee weken weer in Nederland en België. Het winnende koppel Jotti en Cas lijken nog smoorverliefd op elkaar, net zoals Fé en Lennert. In eerste instantie waren Sunita en Mert enorm actief op Instagram en plaatsten zij de schattigste couple goals foto’s! Een succesvol seizoen zou je denken, toch?

Helaas ontdekten wij dat Sunita èn Mert uit en niets AL hun posts samen hebben verwijderd van hun Instagram-accounts. Ook viel het op dat de afgelopen dagen geen lieve Instagram Stories meer geplaatst werden, wat voorheen wel vaak voor kwam.

Oh no! Wat is hier gebeurd? Betekend dit dat het seizoen van Love Island toch minder succesvol is dan het bleek. Is het koppel uit elkaar? Het lijkt er wel op…

Beeld: instagram

Must reads 👀