Celebs

Even binnenkijken! Dit is het prachtige stulpje van zanger Mart Hoogkamer

Danique
mart-hoogkamer-stulpje

Mart Hoogkamer, wie kent hem niet! De Bacardi Lemon-zanger heeft door zijn grote succes aardig wat centjes verdient en die weet hij maar al te goed uit te geven. Dit is het prachtige stulpje van Mart Hoogkamer.

Samenwonen

Alweer een aantal weken geleden besloot Mart Hoogkamer samen met zijn knappe vriendin Jennifer van Ooijen te gaan samenwonen. Het stel is nu al een paar jaar samen en na een tatoeage van haar naam op zijn lichaam, leek dit de logische volgende stap. Jennifer is een fashion-influencer en heeft een boetiekje genaamd Kenza We Love Fashion. Naast het zijn van ondernemer, is ze ook nog make-up artist. Een drukke dame dus, maar dat match natuurlijk hartstikke goed met de volle agenda van haar lieftallige vriendje Mart.

De tekst gaat verder onder de foto.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Even binnenkijken! Taylor Swift verhuurt appartement met binnenzwembad

Prachtige woning

Het huis van Mart Hoogkamer en zijn mooie vriendin staat in het centrum van Rijnsburg. Voor de landhuisstijl-woning met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers hebben ze dan ook wel het nodige voor neer getikt. Mart Hoogkamer en Jennifer Ooijen hebben €735.000 betaald voor hun prachtige stulpje. Maar er is overduidelijk genoeg ruimte voor de love birds én ook voor gezinsuitbreiding 😉

Naast dat het binnen in huis ruim genoeg is, hebben ze ook nog een royale zonnige achtertuin. Genoeg plek voor een eventuele uitbouw van de woonkamer of een barretje! De wagens van het BN’er koppel kunnen ze ook nog eens kwijt op hun eigen terrein. Super chill toch?!

Beeld: instagram @marthoogkamer