Astrologie

Deze sterrenbeelden hebben enorm veel zin in de zomer

sterrenbeelden zomer

Het zonnetje begint langzamerhand alweer een beetje te schijnen in Nederland. We kunnen niet wachten om weer uren op het terras te zitten, naar festivals te gaan en lekker onze koffer te pakken voor een welverdiende vakantie. Maar déze sterrenbeelden kijken het meeste uit naar de zomer.

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram is één van de sterrenbeelden die niet kan wachten tot de zomer begint. Het lijkt erop dat jij helemaal tot leven komt als het zonnetje begint te schijnen. Het lukt je veel makkelijker om je healthy lifestyle op te pakken en je zit een stuk lekkerder in je vel. Geef jou maar een lekker wijntje op het terras of een cocktail bij het strand en je dag kan niet meer stuk.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen, jij kijkt onwijs uit naar de zomermaanden. Je houdt van mensen om je heen en zoekt graag de drukte op. Feestjes met je vrienden, barbecues met de familie en het bezoeken van festivals zijn de activiteiten waar jij het hele jaar naar uitkijkt. Ook vind je het heerlijk om lekker rond te lopen in zomerse outfits en te paraderen op het strand.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Zomerse avonden maken jou het gelukkigst. Jij houdt ervan om met je vrienden naar het strand te gaan of leuke uitjes te plannen. In de zomer ben jij altijd gelukkig en altijd bezig. Daarnaast vind je een lekkere duik in het zwembad ook echt heerlijk.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Ook de Weegschaal kan niet wachten om de zomerse outfitjes weer uit de kast te halen. Ondanks dat jij de winter ook heel leuk vind, geef je jouw voorkeur toch aan de zomer. In de zomer kan je net wat meer dingen doen en heb je de weken gevuld met leuke reisjes, dagjes weg en etentjes buiten de deur.

Lees ook: 
Déze 4 sterrenbeelden zijn de beste schoonzussen

Boogschutter | 22 november – 21 december

Jouw avontuurlijke karakter sluit goed aan bij de zomermaanden. Jij doet niets liever dan heerlijk op vakantie gaan naar het buitenland. Door het verre reizen leer je ook nieuwe mensen kennen en dit geeft jou de energie die je nodig hebt.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen is als laatste één van de sterrenbeelden die niet kunnen wachten tot het weer zomer is. Vissen zijn vaak dromerig en kunnen onwijs genieten van de natuur in een zonnige omgeving. Je bent veel buiten te vinden en ontdekt graag nieuwe mogelijkheden.

Beeld: Pinterest