Astrologie

Déze 3 sterrenbeelden zullen in het voorjaar liefde vinden

daten na break-up

Nog een paar weken wachten en dan staat eindelijk de lente voor de deur. Niet alleen de dieren gaan dan de bloemetjes buiten zetten, maar ook wij zitten met lentekriebels! Déze drie sterrenbeelden zullen in het voorjaar de liefde vinden!

Ram | 21 maart – 19 april

Ram is een van de sterrenbeelden die dit voorjaar de liefde zal vinden. Wanneer dit vuurteken verliefd wordt, is dit niet een kleine crush, maar zijn ze head over heels in love! Het zijn geen lentekriebeltjes, maar er gaat dit voorjaar een hele storm ontstaan daarbinnen. Ram, jij zal iemand tegenkomen die heel veel in je losmaakt en je zal elke dag aan deze persoon denken. Helaas kan jij niet toegeven aan deze verliefdheid. Dit kan zijn omdat je al bezet bent of omdat een nieuwe lover nu niet goed uitkomt. Je probeert deze gevoelens tegen te houden, maar het universum heeft al voor je besloten. You’re in love!

Stier | 20 april – 20 mei

Love is in the air! Ook het sterrenbeeld Stier zal op een roze wolk zitten de aankomende maanden. Je wacht al een hele tijd op wat vuurwerk in je liefdesleven en dit vonkje zal zeker ontstaan! Dit voorjaar ervaar je als een heftige rollercoaster, maar wel een hele leuke. Je springt direct in het diepe en slaat het liefst de eerste fases van een relatie over. Probeer ook eens je roze bril af te zetten en realistisch naar de situatie te kijken. Volg je hart, maar laat je hoofd de grote beslissingen maken.

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden kunnen het beste skiën

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Oh no! Ondanks dat Schorpioen ook één van de sterrenbeelden is die dit voorjaar de liefde zal vinden, is het niet iemand die je had gehoopt. Degene op wie jij je pijlen hebt gericht, is namelijk zo goed als onbereikbaar. Het gaat hier om een de handsome broer of zus van je eigen lover, je jonge baas of, nog erger, je school-buddy die eigenlijk op het andere geslacht valt. Ai! Ook al zal je deze liefde nooit kunnen uitten, geniet jij er van binnen enorm van!

Beeld: pinterest