Lifestyle

Déze sterrenbeelden zullen in september verliefd worden op een oude bekende

sterrenbeelden-liefde-september

De herfst komt weer bijna om de hoek kijken, en dat betekent dat we weer lekker knus tegen elkaar willen aankruipen. September wordt een maand vol liefde, maar voor deze drie sterrenbeelden loopt dat net even iets anders. Zij zullen namelijk verliefd worden op een oude bekende.

Déze sterrenbeelden worden in september verliefd op een oude liefde

De herfst is het perfecte moment om een nieuwe liefde te ontmoeten waar je lekker warm tegen aan kunt kruipen en romantische dingen mee kunt doen. Maar voor sommige sterrenbeelden betekent het dat ze een oude bekende tegen het lijf zullen lopen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De Steenbok komt er deze maand achter dat ze het verleden niet zo goed achter zich kunnen laten. Ze denken dan ook nog regelmatig aan hun ex. Heb je al een paar keer een tekst voorbereid die je graag naar hem of haar zou willen sturen? Misschien wordt het dan toch eens tijd om je stoute schoenen aan te trekken en het gewoon te versturen. Niet geschoten is altijd mis, right?

Lees ook: 
Wil jij je crush aan de haak slaan? Gebruik dan deze pick-up lines!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Mensen met het sterrenbeeld Vissen houden eigenlijk altijd wel contact met hun exen. Vaak blijft het bij geflirt, maar deze maand zal het verdergaan dan alleen het flirten via je telefoon. Jullie zullen merken dat jullie weer steeds dichter bij elkaar komen als je hem/ haar ziet en dat kan zomaar uitlopen op een steamy vrijpartij. Dit is natuurlijk heel spannend, maar vraag jezelf wel af waarom het niet tussen jullie heeft gewerkt. Zo kan je voor jezelf bepalen of je nog wel een relatie wil.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal zal deze maand verrast worden door een appje van een oude vlam. Hierdoor zullen de nodige emoties opspelen, want is de pijn die je van de break-up hebt gehad het waard om weer contact met elkaar te zoeken? En zal je niet weer opnieuw gekwetst worden? Pas op, Weegschaal. Er zijn nog genoeg andere leuke vissen in de zee! 😉

Beeld: Pinterest

Must reads 👀