Love

Wil jij je crush aan de haak slaan? Gebruik dan deze pick-up lines!

pick-up-lines

Of je nou een knapperd ontmoet op straat of een match hebt op Tinder, het is en blijft altijd lastig om een gesprek aan te knopen en met de perfecte openingszin te komen. Je wil natuurlijk interessant, hilarisch en uitnodigend overkomen. Bij een simpele ‘hey’, beginnen wij meteen stof op te proesten. Bo-ring! Gelukkig zijn er een aantal mannen die pick-up lines met ons wilden delen waardoor ze direct verkocht waren. Na het lezen van dit artikel sla jij zonder enige moeite ieder hapje aan de haak.

Met deze 14 pick-up lines sla jij ieder hapje aan de haak

You got this!

Eerste stap zetten

Tegenwoordig slaat het natuurlijk nergens meer op dat de man de eerste stap moet zetten. Toch vinden velen van jullie dat nog best spannend en dat is nergens voor nodig. Mannen gaan er een beetje van uit dat zij de eerste stap moeten zetten, dus als jij je beste beentje voortzet steek je met kop en schouders boven al zijn matches uit. Wedden dat de volgende openingszin-ideetjes leiden tot een eerste date?

Het mannenpanel

De eerste stap zetten kan best spannend zijn en wij hebben hier zelf ook weleens moeite mee. Op het moment dat je eindelijk genoeg moed hebt verzameld wil je natuurlijk voorbereid te werk gaan. Om jullie op weg te helpen, hebben we aan ons mannenpanel gevraagd welke openingszinnen en situaties hen zijn bijgebleven en of ze tips hebben voor ons.

♥ “Een keer zei een meisje dat mijn profiel lekker rook. Ik moest wel contact met haar opnemen om te achterhalen of ze grappig was of gewoon knettergek.”

”Stuur gewoon een dijenkletser van een GIF. Dan zie ik direct of je een gevoel voor humor hebt.”

”’Hey, je hebt een leuk hoofd, heb je ook een leuk innerlijk?’ zei iemand ooit, ik deed onbewust hard mijn best om te bewijzen dat ik inderdaad net zo’n leuk innerlijk heb.”

”Eens zei een meisje: ‘Don’t fuck this up.’ Ik ben toen zo hard mijn best gaan doen om een leuke opening te bedenken dat ik er uren in mijn hoofd mee bezig was. Ze had zeker weten mijn aandacht getrokken.”

”Kom met een ‘dilemma op dinsdag’-opening. Het is grappig, we hebben direct gespreksstof en ik kom er een beetje achter hoe je in elkaar steekt.”

Lees ook:
Dit zijn 15 momenten waarop je weet dat je niet verliefd bent

Hoe fouter, hoe beter

De bovenstaande schijnen dus écht te werken. Ben jij meer van: hoe fouter, hoe beter? Dan ga jij hoe dan ook smullen van de onderstaande foute openingszinnen:

”Ik ben geen fotograaf, maar zie het perfecte plaatje met jou en mij erop wel voor me”

 ”Weet je waar mijn shirt van is gemaakt? Van girlfriend material.”

♥ ”Ik ben de weg kwijt. Heb jij een kaart naar jouw hart?”

♥ ”Wil je mijn arm even vasthouden? Dan kan ik aan mijn vriendinnen vertellen dat ik ben aangeraakt door een engel.”

♥ ”Het is vast een zware baan om fulltime sexy te zijn?”

♥ ”Is je vader een DJ, want jij bent echt een plaatje.”

♥ ”Wow, jij bent toch dat fitnessmodel?” (Iedere (simpele) ziel valt als een blok voor je)

♥ ”Mijn vriendinnen zeiden dat ik de knapste kop van de bar niet durf aan te spreken. Zullen we een drankje doen van hun geld?”

♥ ”Heb je een gum? Ik wil je verleden wissen en een toekomst met je schrijven.”

Beeld: Pinterest

Must reads 👀