Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden kunnen echt niet tegen veranderingen

sterrenbeelden-veranderingen-afknappers-sterrenbeeld

Oei, bij deze mensen moet je niet hun plan in de war gaan schoppen! Hoewel jij misschien wel het liefst elke dag het avontuur opzoekt, kunnen deze sterrenbeelden daar heel slecht tegen. Dit zijn namelijk de drie sterrenbeelden die absoluut niet tegen veranderingen kunnen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Als Kreeft klinkt dit vast heel bekend voor jou. Jij bent het liefst omringd door mensen die je kennen, omdat zij weten dat jij absoluut niet van verandering houdt. Zij weten waar ze rekening mee moeten houden en zullen jouw schema niet snel in de war schoppen. Dit is precies de reden dat nieuwe mensen, omgevingen en situaties enorm spannend voor je kunnen zijn. Je vermijdt dit eigenlijk het liefst en blijft lekker in je eigen veilige bubbel, thuis onder een lekker warm dekentje bijvoorbeeld.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Het is inmiddels wel bekend dat Maagden heel perfectionistisch zijn. Ze willen op alles goed voorbereid zijn en houden er daarom niet van als hun nauwkeurig geplande dag in duigen valt door plotselinge veranderingen. Als ze dan ook nog eens de regie aan iemand anders moeten overlaten, zijn alle poppen aan het dansen. Moet je met een Maagd samenwerken? Dan is de kans groot dat de Maagd de leiding wil pakken, maar misschien is het een goede oefening om dit niet te laten gebeuren.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Omdat de Schorpioen niet van verandering houdt, duurt het vaak even voor ze zich open durven te stellen bij nieuwe mensen in nieuwe omgevingen. Ze kijken het liefst eerst de kat uit de boom en laten deze nieuwe indrukken op zich inspelen. Als ze dit allemaal hebben verwerkt kunnen ze zich blootgeven, maar dat laatste kost het sterrenbeeld enorm veel energie. De Schorpioen gaat heel lekker op vertrouwde gewoonten en zekerheid. De twee dingen waar ze continu naar op zoek zijn.

Beeld: Netflix