Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden krijgen het snelst grijs haar

grijs-haar

Ondanks dat grijs haar een enorme trend is, is het toch iets dat we op oudere leeftijd willen voorkomen. Helaas is er voor niemand een ontkomen aan. Maar goed, de een wordt natuurlijk sneller grijs dan de ander. Deze sterrenbeelden krijgen het snelst grijs haar!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij bent natuurlijk een onwijs gevoelig sterrenbeeld, Kreeft. Hierdoor ben je vatbaar voor stress en je maakt je snel zorgen om anderen. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat deze factoren bijdragen aan sneller grijs haar krijgen. Gelukkig ben je naast stressgevoelig en bezorgd ook erg sentimenteel. Daarom weet je dat ouder worden een geschenk is en geen gegeven. Die zilveren lokken herinneren je hier dan ook iedere dag weer aan. Je bent er trots op en zou dit voor geen goud willen veranderen!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ook als Maagd zul jij snel de eerste grijze haren in je coupe tegenkomen. Daarnaast ben jij erg low maintenance en zal je weinig moeite doen om dit te bedekken. Een bezoekje aan de kapper om je haar te verven? Jou niet gezien, hoor. En dat is ook helemaal nergens voor nodig. Jij laat het lekker voor wat het is; as you should. Het staat je ge-wel-dig!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Of je het nu graag toegeeft of niet: jij houdt er best van om jezelf een beetje in de watten te leggen. Schorpioen, je bent zeker niet vies van wat verzorgingsproducten en komt altijd goed voor de dag. Hierdoor zullen mensen misschien denken dat jij de eerste bent die de kapsalon in rent waneer de grijze lokken beginnen te tonen, maar niks is minder waar. Jij bent wie je bent en hier schaam je je niet voor. Je zorgt heel goed voor jezelf, maar verandert niks aan je uiterlijk. En dat is ook helemaal nergens voor nodig. Jij rockt de grijze lokken met confidence en het staat je geweldig.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Net als de Kreeft weet jij dat ouder worden geen gegeven is. Je bent erg spiritueel ingesteld en ziet iedere dag als een geschenk. Hierdoor word je heel graceful en dankbaar ouder. Natuurlijk blijf je goed voor jezelf zorgen, maar je weigert je lokken te bedekken, Vissen. Iedere dag word je eraan herinnert dat je een nieuwe dag hebt gekregen en dit wil je maar al te graag laten zien. Jouw grijze haar staat symbool voor het geschenk van het leven. En hier geniet je met volle teugen van!

Beeld: Grace and Frankie