Astrologie

Deze sterrenbeelden krijgen een slechte maand in augustus

soorten-katers

Het is weer bijna augustus, dat betekent dat het tijd is om de stand van de sterren goed in de gaten te houden. Want wat heeft deze gloednieuwe maand voor ons in petto? Helaas zijn er ook een aantal sterrenbeelden die we moeten teleurstellen, want déze 3 sterrenbeelden krijgen een slechte maand in augustus.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De start van de zomer ging erg soepel voor je, Leeuw. De liefde bloeide op, nieuwe vriendschappen kwamen tot stand en die zonovergoten dagen gaven je een enorme dosis energie. Het leek wel alsof je op een roze wolk zweefde. Maar in augustus lijkt alles ineens in duigen te vallen.

Door je enthousiasme heb je soms te weinig oog gehad voor je naaste omgeving. Misschien heb je niet altijd genoeg aandacht besteed aan je vrienden en geliefde, waardoor ze het gevoel hebben gekregen dat ze er niet toe doen of dat hun behoeften niet worden gezien. Als je je liefdevolle en zorgzame kant laat zien, zal de zomer weer stralen als nooit tevoren. En vergeet niet dat je unieke en krachtige karakter ook veel positieve impact kan hebben op anderen. Een goede balans tussen je eigen energie en het geven van aandacht aan anderen zal zorgen voor een zomer om nooit te vergeten!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Deze zomer staat voor jou in het teken van avontuur. Wat dacht je van een leuk feestje, of die verre reis die je al zo lang wil maken? Het is belangrijk dat je alle stress even achter je laat. Helaas zal het niet allemaal zo gemakkelijk gaan als je hoopt.

Misschien heb je ineens problemen op werk, of komt een oud conflict om de hoek kijken. Hierdoor zal er onrust ontstaan in je leven. En daar heb jij deze zomer absoluut geen behoefte aan. Maar gelukkig zal deze stressvolle periode niet oneindig duren. Aan het einde van augustus komt er weer rust in de tent. Misschien toch handig om je plannen daarom uit te stellen tot september? Een beetje meer ruimte om te ademen en van een zorgeloze zomer te genieten, klinkt best goed, toch?

Lees ook:
Deze 3 sterrenbeelden kun je dus echt niet vertrouwen

Vissen | 19 februari – 20 maart

De zomer is jouw favoriete seizoen, maar helaas zullen we je wel even moeten waarschuwen, Vissen. Jouw onstuitbare drang om alles uit het leven te halen kan in augustus namelijk wat gevolgen hebben. Al die avonturen beginnen hun tol te eisen, en voor je het weet, heb je ineens geen energie meer.

Deze overweldigende drukte kan ook nog eens gevolgen hebben voor je gezondheid. Een nare griep ligt op de loer als je niet uitkijkt. Soms moet het universum ons een duwtje geven om te beseffen dat we ook tijd voor onszelf moeten nemen. Dus, laat jezelf niet gek maken, neem die broodnodige ontspanning en rust. Laad jezelf op en maak je klaar voor een onvergetelijke zomer vol magische momenten!