Astrologie

Deze sterrenbeelden zijn een match made in heaven

sterrenbeelden-match-made-in-heaven

Je bent helemaal klaar met al dat daten. Niemand lijkt bij je te passen. Say no more! De sterren kunnen je namelijk een handje helpen in jouw zoektocht naar de liefde. Deze sterrenbeelden zijn elkaars perfecte match en hebben de meeste kans om verliefd op elkaar te worden. 

Stier & Kreeft

De Stier is een echt aardeteken en houdt van zekerheid en comfort, wat de Kreeft dan ook zeker kan waarderen. De Kreeft is een emotioneel, gevoelig en soms onzeker sterrenbeeld die altijd het beste voor anderen wil. Met de Kreeft als een echte sweetheart en de geaarde Stier die houdt van stabiliteit zitten jullie binnen no time in de meest gezellige en gebalanceerde relatie waar anderen jaloers op zullen zijn.

Leeuw & Ram

We know, we spelen met vuur hier. Maar juist omdat deze twee vuurtekens met dezelfde extra attitude in het leven staan, staat het in de sterren geschreven. Hoewel jullie allebei heethoofden kunnen zijn, begrijpen jullie elkaar ook heel goed en hebben jullie de meest gepassioneerde liefde! Wat juist zo belangrijk is voor jullie.

Weegschaal & Tweelingen

De Weegschaal is als luchtteken heel charmant, grappig en goed in communiceren. In de zoektocht naar balans, spenderen ze aardig wat uurtjes in hun hoofd wat de Tweelingen ook goed kan. De gedachten van de Tweelingen staan nooit stil, maar ook dit sterrenbeeld is een kei in communicatie. De Weegschaal en de Tweelingen zullen dus al hun gevoelens naar elkaar uiten en denken continu aan de ander! De perfecte match als je het ons vraagt.

Maagd & Stier

Zowel de Maagd als de Stier hebben een duidelijk doel voor ogen en zijn super gedreven om tot dat doel te komen. Ze begrijpen elkaar dus als de beste, staan altijd voor elkaar klaar en kunnen goed samenwerken. Na al dat harde werken zijn jullie beiden toe aan wat luxe. Wat een toeval! Jullie houden daar allebei van.

Schorpioen & Kreeft

De Kreeft heeft een grote kans om verliefd te worden op de Schorpioen. Ze staan bekend als een intens sterrenbeeld, omdat ze veel emoties en passie hebben. Op emotioneel vlak passen de Schorpioen en de Kreeft dus heel goed bij elkaar. Wel moeten jullie oefenen met deze gevoelens naar elkaar communiceren, maar dat komt met de tijd wel!

Staan jij en je lover er niet tussen? Je sterrenbeeld zegt echt niet alles. Je Moon, Venus en Mars sign zeggen ook veel over jullie connectie en wie weet bewijzen jullie dat tegenpolen elkaar ook aantrekken! 

Beeld: netflix