Astrologie

Deze 6 sterrenbeelden kunnen overleven op een onbewoond eiland

sterrenbeelden-onbewoond-eiland

Tijdens het kijken van Expeditie Robinson zijn we altijd benieuwd hoe we het zelf eigenlijk zouden doen op een onbewoond eiland. Ben jij degene die de hutten bouwt, zorg jij dat de hele groep elke avond te eten krijgt of overleef jij het nog geen dag? Deze 6 sterrenbeelden wil je wél aan je zijde hebben als je ben beland op een onbewoond eiland.

Ram | 21 maart – 19 april

Iemand moet de leiding op zich nemen als je met een groep ben gestrand en deze taak pak jij graag op. Een doorzetter die precies weet hoe je knopen moet doorhakken en belangrijke beslissingen moet maken. Misschien is niet elke actie even logisch, maar de Ram is zeker een van de sterrenbeelden die weet hoe je moet overleven op een onbewoond eiland. Ze raken niet in paniek en weet op de juiste manier de rollen te verdelen in de groep.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Waar het leidinggeven van Ram soms wat chaotisch kan zijn, is het sterrenbeeld Maagd aanwezig om de boel op orde te raken. Jij weet hoe je moet organiseren en raakt niet onder de indruk van heftige omstandigheden. Binnen no-time heb jij een zuivere waterbron gevonden en weet je waar je het beste voedsel vandaan kan halen. Het team kan bouwen op jou!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschaal, jij zult het zware werk overlaten aan de andere sterrenbeelden op een onbewoond eiland. Toch is het heel belangrijk om jou er wel bij te hebben. Jij zorgt voor de emotionele support en probeert de sfeer positief te houden. Als iemand er helemaal doorheen zit, ben jij er om te luisteren en de ander te motiveren om door te gaan. Jij houdt je ontspannen tijdens bizarre situaties en weet precies hoe je paniek kan voorkomen.

Beeld: outer banks