Astrologie

Deze sterrenbeelden zijn nooit op tijd klaar om de deur uit te gaan

sterrenbeelden-nooit-op-tijd-klaar

Je kent het vast wel: jij bent allang klaar om te gaan, maar je broer/zus, partner, bestie of zelfs je ouders doen er een eeuwigheid om de deur uit te gaan. Het zal je vast niet verbazen dat dit aan je sterrenbeeld kan liggen. Deze sterrenbeelden zijn nooit op tijd klaar!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

We weten inmiddels allemaal hoe gevoelig jij als Kreeft bent. Er hoeft dan ook maar één ding fout te gaan of er is al een breakdown op komst. Je haar dat niet mee wilt werken of die ene outfit die toch niet zo leuk was als je in je hoofd had gepland; dit is al genoeg voor jou om te zeggen dat je de deur niet meer uit wilt. En wanneer je eenmaal in die downwards spiral terechtkomt, is het heel makkelijk om de tijd te vergeten. Hierdoor kan het zijn dat jij niet altijd op tijd klaar bent om de deur uit te gaan wanneer dat wel zou moeten… Oepsie!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als Leeuw ben jij natuurlijk een enorme ijdeltuit. Je houdt ervan om in het midden van de belangstelling te staan en wilt het liefst dat alle ogen op jou gericht zijn. En dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je er op je best uitziet. Hierdoor stop jij heel wat tijd in je uiterlijk. Al begin je uren voordat je weg moet met klaarmaken, je zal altijd tijd tekortkomen. Hoe dit precies kan is voor ons ook nog steeds een raadsel. Wat we in ieder geval wél weten is dat jij altijd goed voor de dag komt!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Het zal je vast niet verbazen dat ook jij in dit rijtje staat, Maagd. Je weet immers hoe perfectionistisch je bent. Als er ook maar één ding niet helemaal klopt aan je outfit of uiterlijk, stop je niet tot je dit hebt opgelost. Die schoenen die nét niet perfect coördineren met de rest van je look? Dan wordt de hele kledingkast overhoop getrokken totdat je de juiste outfit hebt gevonden. En dan wil je de deur natuurlijk ook niet uit voordat je deze troep weer hebt opgeruimd. Daar ben je immers te perfectionistisch voor ;). Maar ondanks dat je dus iedere minuut nodig hebt wanneer je je klaarmaakt, zal jij nooit te laat komen. Jij hebt namelijk een strakke planning in je hoofd en te laat komen staat hier niet op. Je bent dus misschien als laatste klaar, maar zorgt wel dat iedereen op tijd komt.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal, je bent even gevoelig en wanneer het niet meezit voel je de mental breakdown al aankomen. Maar dat is niet het enige waar jij mee struggelt tijdens het klaarmaken. Jij bent namelijk ook enorm besluiteloos! Voordat je een beslissing maakt, wil je alle kanten bekijken. Bijvoorbeeld, is die ene outfit wel geschikt voor de gelegenheid? Dan wil je even iedereens perspectief nagaan over waarom dit wel of niet zou kunnen. Soms bel je even je bestie voor een second opinion, als je er zelf echt niet uitkomt. En dit kost allemaal natuurlijk aardig wat tijd. Gelukkig kom je er uiteindelijk wel uit en is het slechts een kwestie van volhouden!

Beeld: Clueless