Astrologie

Oei! Deze drie sterrenbeelden zijn het minst romantisch

sterrenbeelden-minst-romantisch

Jij vindt het misschien hartstikke leuk om een bosje bloemen of doosje chocola van je lover te krijgen. Maar date je met een van deze sterrenbeelden? Dan kun je dat wel uit je hoofd zetten. Deze sterrenbeelden zijn namelijk het minst romantisch.

Onze sterrenbeelden vertellen een hoop over onze karakters. Zo ook of we romantisch zijn ingesteld of niet. Mensen met deze sterrenbeelden moeten gewoon iets vaker herinnerd worden aan het feit dat ze af en toe iets romantisch moeten doen voor hun partner.

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram zit je vaak in je eigen wereld en ben je niet zo druk met anderen bezig. In een relatie ben je vaak dominant en vind je het dan ook helemaal niks om een afwachtende rol op je te nemen. Vaak kap jij relaties dan ook af, nadat de fysieke aantrekkingskracht periode voorbij is.

Lees ook:
Deze drie sterrenbeelden kunnen het beste zoenen

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen hebben vaak behoefte aan eigen ruimte en tijd. Dit is natuurlijk niet heel romantisch. Jullie zijn erg onafhankelijk en daarom zit romantiek nou niet echt in je systeem. Jij hebt echt een reminder nodig op z’n tijd om iets romantisch te doen, want zelf zou je er niet zomaar op komen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Een Steenbok kan soms nogal ongevoelig en afstandelijk overkomen. Niet bepaald romantisch dus. Je bent nogal nuchter en vindt romantiek maar wat dromerig en onrealistisch. Als Steenbok stel je je niet snel open en vandaar ben je ook een van de sterrenbeelden die het minst romantisch is.

Beeld: Friends