Astrologie

Deep breaths: deze sterrenbeelden moeten zich minder zorgen maken

sterrenbeelden-minder-zorgen-maken

Sommige mensen hebben gewoon de neiging om zich over van alles en nog wat zorgen te maken. Best vervelend, toch? Het lijkt soms wel alsof ze zich zorgen maken over zorgen maken! Misschien moeten deze sterrenbeelden gewoon wat relaxen en zich wat minder druk maken.

Ram | 21 maart – 19 april

Als Ram ben jij een lekker impulsief sterrenbeeld. Je denkt niet altijd na voordat je iets doet en dit brengt je in heel veel verrassende situaties. Hoewel dit een hele leuke kant van jou is, kan dit jou ook nog wel eens in de problemen brengen. Je maakt je dan ook geregeld zorgen wat de toekomst allemaal voor jou in petto heeft. Want wat nou als je in een impulsieve bui een keer iets heel doms doet? Nou, deze gedachte mag je wel een beetje loslaten, hoor. Jouw proactieve houding zorgt er namelijk ook voor dat jij het heel ver gaat schoppen, dus je mag je wel wat minder zorgen maken om de toekomst.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Jij bent een harde werker en je steekt graag je handen uit je mouwen om dingen gedaan te krijgen Leeuw. Hierom ben jij heel erg gericht op je carrière, wat aan de ene kant een hele goede kwaliteit is. Hierdoor bereik je namelijk veel, maar het kan er wel voor zorgen dat je soms zicht verliest van wat – buiten je werk – nog belangrijk is. Je leeft eigenlijk heel erg in de toekomst en dat maakt het makkelijk om te overthinken. Je weet van jezelf dat je hier gevoelig voor bent, maar weet eigenlijk niet zo goed wat je hieraan kan doen. En heel cliché, maar wel waar: het enige wat werkt, is om je zorgen over de toekomst een beetje los te laten. We weten dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan, maar jij kan dat.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Als Weegschaal sta jij natuurlijk helemaal voor evenwicht. Het liefst wil je dat ieder aspect van je leven perfect in balans is. Helaas weet jij ook wel dat dit in werkelijkheid vaak niet het geval is. Je bekijkt alles namelijk van alle kanten om de perfecte keuze te maken, terwijl dit heel erg beïnvloedt wat jíj graag wilt. Hierdoor raakt je leven juist weer uit balans wat je alleen maar meer stress bezorgt. En zo kom je in een vicieuze cirkel terecht. Probeer dat een beetje los te laten en meer op je intuïtie af te gaan. Die intuïtie ziet er niet voor niks.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Van nature ben jij lekker spontaan, leef je in het moment en ga je af op je intuïtie. Je bent heel optimistisch en je probeert alles altijd een positieve draai te geven. Toch is er ook een kant aan jou, die je liever niet aan de buitenwereld laat zien. En dat is dat je enorm kan overthinken. Stuurt iemand een “droog” appje? Dan gaan bij jou alle alarmbellen af. Want wat nou als je ze per ongeluk boos hebt gemaakt? Zoveel denk jij na over ieder aspect in je leven. Dit kan je nog best wel eens belemmeren, want je vindt het maar moeilijk om hiermee om te gaan. Probeer jezelf eraan te herinneren dat niet alles een dubbele betekenis heeft. Je hoeft je echt niet zoveel zorgen te maken  Boogschutter!

Beeld: Ginny & Georgia