Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden zijn heel goed tussen de lakens

sterrenbeelden-goed-in-bed

Heb je ook even zin in een hele goede wip? Dan weten wij bij wie je moet zijn. Het staat namelijk in de sterren geschreven of we goed zijn in bed. En déze drie sterrenbeelden hebben mazzel, zij zijn héél goed in bed.

Ram (21 maart – 19 april)

Zin in een wild avontuurtje? Dan moet je bij de Ram zijn aka Wild Animal. Rammen weten namelijk precies wat ze willen en hebben een enorme behoefte om dat zo snel mogelijk te realiseren. Urenlang voorspel hoef je niet te verwachten van dit sterrenbeeld. Ze zijn namelijk heel dominant en maken duidelijk wat ze van je willen. Hierdoor voel je je enorm begeerd en zal je gegarandeerd een wilde nacht beleven.

Stier (20 april – 2o mei)

Heb je meer behoefte aan een gepassioneerde avond? Dan moet je bij de Stier zijn. Het sterrenbeeld Stier is een gever van genot wil jou alles geven wat je verdient en is daarom zo goed in bed. Stieren zijn daarom in tegenstelling tot de Ram enorm fan van voorspel en maken duidelijk dat jij de mooiste persoon op de wereld bent voor hen. Hoewel jullie bedavontuurtje heel liefdevol en vol passie zal zitten, weet de Stier zich goed onder woorden te brengen met wat dirty talk. 

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Schorpioen noemen we ook wel de Helderziende. Dit sterrenbeeld is een enorm goede bedpartner, omdat ze perfect aanvoelen wat jij nodig hebt. Of dat nou een romantische of wilde avond wordt, maakt voor de Schorpioen niets uit. Ze zijn van alle markten thuis en bieden jou alles wat jij nodig hebt. Dat wordt een onvergetelijke nacht!