Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden zijn eeuwige vrijgezellen

sterrenbeelden-eeuwige-vrijgezellen

Sommige smelten al bij het idee van een relatie, maar ook veel mensen moeten hier echt niet aan denken. Natuurlijk kan je sterrenbeeld hier grotendeels mee te maken hebben. De volgende drie sterrenbeelden zijn namelijk eeuwige vrijgezellen.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Een van de sterrenbeelden die een van de eeuwige vrijgezellen is, is Maagd. Maagd stelt van alle sterrenbeelden de hoogste eisen, ze zijn namelijk ook ontzettend perfectionistisch. Je zou er alles aan doen om je hart goed te beschermen, daardoor durf je mensen niet snel toe te laten. Maagd is tijdens een relatie ook erg onvoorspelbaar, bij een slechte vibe kan dit sterrenbeeld gemakkelijk een relatie beëindigen. Je bent bang om je identiteit te verliezen, waardoor je toch liever single blijft. Maagd is nog liever alleen dan dat ze aan een verkeerde partner vastzitten. Rather be happy alone than with someone else!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Het grootste probleem van Boogschutter is dat ze enorme bindingsangst hebben. Ze durven zich daarom niet snel open te stellen en krijgen het al heet bij het idee van vastigheid. Je houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken en hierin te ontwikkelen. Samen met een partner gaat dit volgens jou zeker niet lukken. Boogschutter wil nog helemaal geen vaste relatie, maar geniet liever nog van het leven door plezier te maken. Dit is dan ook een van de sterrenbeelden die behoort tot de eeuwige vrijgezellen.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Waterman is vooral erg bezig met zichzelf, daarom hecht dit sterrenbeeld veel waarde aan onafhankelijkheid. Je doet veel dingen ook liever alleen dan samen met een partner. Waterman vindt het totaal niet erg om single te zijn, omdat ze toch veel dingen iets anders doen. Waterman kan in veel situaties ontzettend onvoorspelbaar zijn, ze willen daarom ook echt geen vaste relatie. Dit sterrenbeeld ziet wel hoe het allemaal loopt en maakt hier geen issue van.

Beeld: bridget jones