Horoscoop

De reden waarom jij niet reageert op WhatsApp volgens je sterrenbeeld

Het is natuurlijk mega irritant wanneer je iemand een appje stuurt, en diegene pas uren later reageert. Maar kun je hen dit wel kwalijk nemen? Of komt dit gewoon door hun sterrenbeeld? Elk sterrenbeeld heeft namelijk een andere reden waarom ze er zo lang over doen om te reageren op WhatsApp. Dit zijn die redenen!

Dit is de reden waarom jij niet reageert op WhatsApp volgens je sterrenbeeld

Laten we eerlijk zijn; het is mega irritant wanneer iemand niet reageert op je appjes. Neem het ze niet kwalijk: blame their zodiac sign!

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram heeft soms moeite met het prioriteitenlijstje afwerken. Als de Ram niet reageert op je appjes, betekent dat waarschijnlijk dat je – nog – niet genoeg prioriteit hebt om op te reageren. Harsh, maar helaas waar.

Stier (20 april – 20 mei)

Laten we eerlijk zijn: we weten allemaal hoe lui de Stier kan zijn. Dat is dus waarschijnlijk ook de reden waarom de Stier niet reageert op je appjes. Misschien is de telefoon in de slaapkamer vergeten, of kijkt hij/zij een film waardoor die geen zin heeft om te reageren: het komt bij de Stier altijd voort uit luiheid!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen heeft enorm veel last van uitstelgedrag. Daarnaast zijn ze ook nog eens enorme overthinkers. Ze zullen het reageren dus eerst nog urenlang uitstellen, om daarna hun reactie eerst nog eens 10 keer te herschrijven. Je moet dus gewoon wat geduld met ze hebben!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Uit alle sterrenbeelden, zal de Kreeft waarschijnlijk als een van de snelsten reageren. Als ze er lang over doen, is dit waarschijnlijk omdat – ja, ook zij – aan het overthinken zijn. Misschien denken ze te veel na over wat jij naar hun hebt gestuurd – typte je in een boze toon? 😉 – of zijn ze aan het brainstormen wat het beste antwoord is. Een overhinker zijn is niet makkelijk, hoor!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw is eigenlijk altijd op zoek naar spanning. Daarbij komt ook nog dat het ze niet zoveel uitmaakt als ze je negeren. Vindt de Leeuw het gesprek niet spannend of interessant genoeg? Dan zullen ze waarschijnlijk gewoon niet reageren.

Lees ook
Wil je weten! Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw manier van vrijen

Maagd (23 augustus – 22 september)

Op nummer één van snelle reacties staat de Maagd. Ondanks ze goed zijn in plannen en hun taken verdelen, kan het natuurlijk een keer gebeuren dat ze gewoon echt geen tijd hebben om te reageren. Dat is ook waarschijnlijk de enige reden waarom ze niet op je appje reageren!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal hoort ook in het rijtje van overthinkers thuis. Ze zullen er dus goed over na moeten denken, voordat ze een reactie kunnen geven. Daarnaast raken ze ook nog eens snel afgeleid, dus dikke kans dat ze gewoon vergeten zijn om te reageren!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Eén van de kwaliteiten van de Schorpioen is dat ze zich heel goed op één ding tegelijk kunnen focussen. Maar dat heeft ook zijn keerzijde: wanneer de Schorpioen gefocust is op werk, school, vrienden of whatever, zal die echt geen aandacht hebben voor z’n telefoon. Daardoor gebeurt het regelmatig dat de Schorpioen gewoon compleet in zijn bubbel zit, en daardoor niet reageert.

Boogschutter (22 november – 21 december)

We weten allemaal hoe impulsief de Boogschutter is, toch? De kans is dan ook groot dat als ze niet reageren, ze bezig zijn met één van hun avonturen. ”Sorry voor de late reactie, was even een berg aan het beklimmen,” bijvoorbeeld.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De Steenbok heeft zijn prioriteiten wel op een rijtje staan. Een ding dat je moet weten over de Steenbok is dat ze enorme carrièretijgers zijn. Dat mailtje van hun baas of de opdracht die ze nog moeten voltooien zal dus ook altijd voor jouw appje gaan. Geef ze maar gewoon wat tijd, want aan het eind van de dag zullen ze wel reageren!

Lees ook
Good to know! Déze salade past het beste bij je op basis van je sterrenbeeld

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman houdt van dwalen op de diepste gronden van het internet: complottheorieën en true crime stories zijn dus ook he-le-maal hun ding. Wanneer ze niet reageren, zitten ze waarschijnlijk helemaal in hun wereldje, dit soort dingen te onderzoeken. And can you blame them?

Vissen (19 februari – 20 maart)

Iedereen weet dat de Vissen het méést dromerige sterrenbeeld in de hele dierenriem is, toch? Wanneer ze niet reageren, zitten ze dus waarschijnlijk helemaal in de wolken en zijn ze niet bezig met hun telefoon. Daarbij zal de Vissen ook geen tijd maken voor iemand, als die daar geen zin in heeft.

Bron: FEM FEMBeeld: pinterest