Astrologie

Wil je weten! Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw manier van vrijen

sterrenbeeld-vrijen

Wist je dat je sterrenbeeld iets zegt over jouw leven tussen de lakens? Misschien zit jouw liefdesleven de laatste tijd wel in een dipje of ben je juist op zoek naar iets nieuws om te proberen. Geen zorgen, de sterren kunnen jouw alles vertellen over vrijen en romantiek, zodat jij er weer tegenaan kan. Dus kan je wel wat inspiratie gebruiken of ben je benieuwd naar jouw kwaliteit tussen de lakens? Lees dan snel verder. 

Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw manier van vrijen

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn onvoorspelbare bedpartners. Ze kunnen soms gek uit de hoek komen en willen dan opeens dat ene gekke standje proberen. Watermannen zijn impulsief als het gaat om hun vrijpartijen. You either hate it, or love it. Het favoriete standje van de waterman? De bench.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn één van de meest romantische sterrenbeelden. Vissen zijn dol op fantaseren en échte romantiek, zoals in de sprookjes. Daarom zullen Vissen hun leven tussen de lakens ook zo romantisch mogelijk proberen te houden. Ze verwennen je met rozen, champagne en een zoetsappige film. In de hoop voor romantische vrijpartijen achteraf, natuurlijk. Vissen houden van intieme, liefdevolle en gepassioneerde seks. Hun favoriete standje is dan ook de missionaris. Op die manier kunnen ze namelijk hun partner aankijken tijdens het vrijen.

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen vinden het fijn om de touwtjes in eigen handen te nemen als het gaat om relaties en liefde. Ze zijn gepassioneerd, gedreven en vrij direct. Dit is zeker terug te zien in hun leven in de bedroom. Ze weten goed wat ze willen op dat gebied  en weten ook hoe ze dit voor elkaar moeten krijgen. Voorspel en knuffelen, daar houdt de Ram niet zo van. Ze rammen liever gelijk door (hehe). Het favoriete standje van de Ram is de cowgirl. Yeehaa!

Stier (20 april – 20 mei)

Het sterrenbeeld Stier geeft heel veel om liefde. Ze staan erom bekend om niet te overhaasten en om dingen rustig aan te doen. Dit geldt zowel voor relaties als voor vrijpartijen. Stieren houden ervan om verwend te worden door hun partner met liefde en affectie. Ze zijn dan ook, in tegenstelling tot de Ram, enorm fan van voorspel en zullen dit dan ook nooit overslaan. Het favoriete standje van de Stier is de ‘spoon’-houding ook wel de liggende doggy genoemd.

Lees ook
Deze sterrenbeelden staan wel open voor een open relatie

Tweeling (21 mei – 20 juni)

Voor een Tweeling betekent vrijen vooral lol maken. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en spelen graag mindgames met hun partner. Tweelingen zijn ook heel goed in de eerste stap zetten: iets dat op het gebied van vrijpartijen nog wel eens goed kan uitpakken voor een Tweeling. Ze zijn makkelijke praters, en dat kan erg handig zijn op het gebied van romantiek en relaties. Tweelingen staan open voor nieuwe dingen en kunnen zo nu en dan hun leven in de slaapkamer compleet omgooien. Het favoriete standje van de Tweeling is elkaar masturberen.

Kreeft (21 juni- 22 juli)

Kreeften zorgen vaak meer voor hun partner dan voor hunzelf. Ze zijn zorgzaam, sensitief en hechten veel waarde aan een emotionele connectie. Kreeften wachten dan ook liever tot ze een connectie voelen met hun partner voordat ze vrijen. Maar wanneer ze dit eenmaal voelen, vindt dit sterrenbeeld het allesbehalve erg om zo nu en dan een tijger te zijn tussen de lakens. Het favoriete standje van de Kreeft is de beroemde 69.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een Leeuw vindt het leuk om in een korte tijd veel dingen uit te proberen en liefde geven doen ze maar al te graag.  Ze zijn goed in flirten en winden hun partner zo om hun vinger. Toch zijn Leeuwen meer onzeker dan je denkt. Die onzekerheid verstoppen ze namelijk door de leiding te nemen. Maar hey, misschien wilt jouw partner ook wel eens de leiding, Leeuw? Het favoriete standje van de Leeuw is de ballet dancer. 

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden lijken misschien verlegen aan de buitenkant, maar schijn bedriegt. Maagden kennen hun eigen lichaam namelijk als geen ander en maken hier goed gebruik van. Maagden houden van verrassingen en zetten hun partner graag in de belangstelling. Het sterrenbeeld is ook niet vies van een rollenspel en is zelfs misschien een beetje kinky. Het favoriete standje van de Maagd is de spread Eagle.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Één van de meest flirterige sterrenbeelden is de Weegschaal. Ze zullen alles doen om hun partner te verwennen of lief te hebben. Iets nieuws zal een Weegschaal dan ook nooit afwijzen: ze houden wel van een vies spelletje en gaan soms zelfs buiten hun eigen comfort zone om hun partner te triggeren. Het favoriete standje van de Weegschaal is de face-off.  

Lees ook
Dit zijn de drie meest trouwe en betrouwbare sterrenbeelden

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Het sterrenbeeld Schorpioen staat erom bekend dat ze één van de meest mysterieuze en romantische sterrenbeelden zijn. Ze houden van vrijen en vinden dit erg belangrijk in hun leven: op deze manier blijven ze tevreden. De mysterieuze Schorpioen vind een simpel standje als missionaris dan ook veel te boring, ze gaan liever voor iets dat iets meer kinky is.  Niet gek dus dat het favoriete standje van een Schorpioen de geblinddoekte reverse cowgirl is.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Het leven in de bedroom van een Boogschutter is actief en dat komt door hun avontuurlijke karakter. Ze zijn altijd op zoek naar iets nieuws. Dit kan een standje zijn. maar ook een locatie of partner. Dit heeft als nadeel dat ze het moeilijk vinden hun leven tussen de lakens spontaan te houden. Daarom helpt het bij een Boogschutter om regelmatig iets nieuws te proberen, zo blijven ze enthousiast. Het favoriete standje van de Boogschutter is de sideways straddle.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Op het gebied van carrière en familie wil een Steenbok er graag vaste routines in houden, maar hun leven tussen de lakens is hun ontsnapping aan deze vaste routines. Een Steenbok vindt het dan ook heerlijk om verwend te worden door hun partner, maar zijn zelf ook zeker dominant. Een partijtje vrijen na een lange werkdag is alles wat een Steenbok nodig heeft in zijn of haar leven om tevreden te blijven. Het favoriete standje van de Steenbok is de pretzel dip. 

Beeld: pinterest

Must reads 👀