Lifestyle

Dit zijn de kenmerkende eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok

sterrenbeeld-steenbok

Lief workaholic Steenbokje. Als je in de most wonderfull time of the year geboren bent, oftewel tussen 22 december en 19 januari, dan weet je wel van aanpakken. En dus ook van lijstjes. Speciaal voor jou hebben wij al jouw sterrenbeeld eigenschappen die bij een echte Steenbok horen op een rijtje gezet. Lees je mee?

Sterrenbeeld Steenbok eigenschappen: herken jij ze?

Ambitieus

Als jij ergens voor gaat, dan ga je er ook écht voor. Dat is een van de meest herkenbare eigenschappen die bij het sterrenbeeld Steenbok hoort. Knap als iemand je dan toch nog tegen kan houden. Dit brengt je erg ver in het leven, want je stopt niet voordat je hebt bereikt wat je wil bereiken. Je bent zo’n beetje geboren met ambitie en dat wordt eigenlijk alleen nog maar meer, hoe ouder je wordt. Omdat je zo doelbewust bent, ga je ook heel gestructureerd te werk. You go girl! 

Betrouwbaar

Een Steenbok is ontzettend betrouwbaar. Mensen kunnen altijd van jou op aan en daar ben je trots op. Niet alleen wanneer het op je mooie carrière aankomt waar je zelf ontzettend hard voor gewerkt hebt, maar ook sta je altijd klaar voor je vrienden en familie. Een van de mooiste eigenschappen die bij je sterrenbeeld horen, Steenbok.

Slim

Speaking of al die ambities, om dit te bereiken heb je natuurlijk wel een gezond stel hersens nodig. En die heb jij. Daar mag je trots op zijn. Als Steenbok weet je wat je doet en daar handel je ook naar. Je vrienden zijn er in ieder geval regelmatig jaloers op. Smart girl als je bent denk je goed na over wat je doet en hoe je dat doet.

Verlegen

Doordat je vaak druk bent met van alles bereiken, kan je een beetje bescheiden zijn. De mensen die jou kennen weten wat je waard bent, maar in grote groepen ben je vaak minder sterk. Een minder leuke eigenschap, maar is dat echt heel erg? Je kunt immers niet alles hebben en jij focust je liever op de mensen die er echt toe doen.

Lees ook
Dit is het meest aantrekkelijke aan jou volgens je sterrenbeeld

Pessimist

Als Steenbok wil je graag dingen bereiken in het leven. Daar is niets mis mee, maar een nadeel is dat jij snel van slag bent als de dingen niet gaan zoals je ze gepland had. Soms mag je de boel dus best eens vaker loslaten en erop durven vertrouwen dat het goed komt. Want dat komt het, echt waar. Ook ben je heel down to earth, wat mensen in je omgeving soms iets minder leuk vinden.

Gevoel voor humor

Ondanks dat je soms een tikkeltje negatief kan zijn, heb je wel gevoel voor humor, Steenbok. De mensen die belangrijk voor je zijn kunnen dat absoluut waarderen. Zonder jou aanwezigheid in het vriendengroepje is het vaak maar saai, want jij weet de dingen op een voor jou typisch komische manier te brengen. Daar compenseer je gelukkig je neiging om soms een beetje negatief te zijn mee.

Last but not least: je hebt hetzelfde sterrenbeeld als Kate Moss, Liam Hemsworth, Kate Middleton en Vanessa Paradis. Lucky you! De meeste kans op liefde heb je met een Stier, Schorpioen of Leeuw.

Beeld: pinterest