Astrologie

De liefde hangt in de lucht! Op deze dag in februari zal elk sterrenbeeld de liefde voelen

sterrenbeeld-liefde-dag-februari

De dag van de liefde wordt normaal altijd op 14 februari gevierd, oftewel Valentijnsdag. Als we de sterren mogen geloven, zit dat dit jaar net een beetje anders. Er is namelijk een andere dag in februari waar álle sterrenbeelden een hoop liefde zullen ontvangen!

Ram | 21 maart – 19 april

Ram, chill! Je bent een vurig sterrenbeeld met een pittig karakter, maar soms mag je best even op de rem trappen. Even geen verplichtingen en maak geen dubbele afspraken. Het is tijd om aan jezelf te denken en jezelf in de watten te leggen. Hier heb je over een paar dagen een groot voordeel aan. Zit jij goed in je vel? Dan straal je dat ook naar anderen uit, aka je nieuwe crush 😉 Op 15 februari zal jij iemand tegen het lijf lopen waar de vonk per direct overslaat. Kijk dus maar goed rond, je wil the love of your life natuurlijk niet mislopen.

Stier | 20 april – 20 mei

Ook jouw sterrenbeeld zal op de dag na Valentijnsdag, 15 februari, de liefde ontmoeten. En dit is geen onbekende! Stier, jij bent een sociaal diertje en je hebt graag een grote vriendgroep om je heen. Je houdt ontzettend veel van ze, maar kijk eens verder dan deze platonische liefde. De sterren vertellen ons dat er één iemand tussen zit waar jij wel meer bij voelt dan alleen vriendschap. En let us tell ya: het gevoel is wederzijds!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Niemand gaat jou vertellen hoe je iets moet doen. Jij weet precies waar je mee bezig bent en je hebt een duidelijk zicht op de toekomst. Het zijn grootste plannen, maar jij weet 100% zeker dat je ze waar kunt maken. Maar wie staat er aan jouw zijde in de toekomst? Daar kom jij op 15 februari achter. Je maakt een praatje met iemand en je komt er al snel achter dat jullie precies dezelfde denkwijze hebben over het leven. Dit kan wel eens uitlopen tot een langdurige relatie! Ben je er klaar voor, Tweelingen?

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Reizen naar vreemde landen, nieuwe hobby’s uitproberen en een totaal andere kledingstijl. Februari staat voor het sterrenbeeld Kreeft in het teken van verandering en in het bijzonder op de dag van de 15e. Je zal niet alleen jezelf blijven ontwikkelen in deze periode, maar er komt ook een onverwachte wending in je liefdesleven. Maak je er niet al te druk om en wees niet bang om in het onbekende te duiken. De kans is groot dat jij je future lover tegenkomt bij een van je nieuwe hobby’s.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw, voor jou is de liefde voor familie, vrienden en vriendinnen belangrijker dan een partner. En op 15 februari ga jij hier al je energie insteken en je krijgt er ook een hele boel voor terug. Spreek je waardering uit voor je sociale cirkel en zij zullen dit ook naar jou doen. Een kersverse crush heeft even geen plek in jouw leven, andere vormen van liefde zijn een stuk zeldzamer en waardevoller. Investeer hier in!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Waar jij normaal gesproken 5 tot 10 werkdagen nodig hebt om een overwogen beslissing te maken, is dat op 15 februari wel anders. Je krijgt op deze dag niet de tijd om lang stil te staan bij je keuze. Je moet door en dit zal een drempel voor jou kunnen zijn. Bereid je bij deze dus goed voor en ga er gewoon voor! Durf de knoop door te hakken en het universum zal je overspoelen met mooie moment en lots of love.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Gooi je hele routine om en creëer wat meer rust en tijd voor jezelf. Ga iets later weg van huis, zodat jij ‘s ochtend even een momentje voor jezelf hebt. Lees je favoriete boek of schrijf op waar je dankbaar voor bent. Jij bent gewend om alles en iedereen veel liefde te bieden, maar vergeet jij jezelf niet? Februari, met in het bijzonder de 15e, staat voor jou in het teken van zelfliefde. Geef je grenzen aan en spreek je behoefte uit naar je dierbaren. It’s all about you!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

We weten het allemaal; februari is de maand van de liefde. Doe hier ook wat mee! Schorpioen, jij mag deze maand je creativiteit de vrije loop laten gaan. Combineer dit met romantische en grootste gebaren. Je hebt nog een paar dagen de tijd om iets memorabels voor te bereiden voor 15 februari. Vraag jij je knappe buurjongen op date, waag je het om op die ene crush af te stappen of ga jij je huidige partner verrassen? Niks is te gek!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter, in februari ga jij eens goed nadenken over je leven en welke stappen er voor jou in de toekomst liggen. Is deze woonplaats wel voor jou weggelegd? Of wordt het tijd om je koffers te pakken? Kijk met een kritische blik naar wat jij écht belangrijk vindt. Je zal deze maand een grote beslissing gaan maken en deze heeft indirect een grote impact op je liefdesleven. Op 15 februari ben jij zeker van je zaak en dit zelfvertrouwen opent een hoop deuren voor je. Wie verwelkomt jou? Je toekomstige husband misschien 😉

Steenbok | 22 december – 19 januari

Ook jouw sterrenbeeld zal op de dag van 15 februari overdonderd worden met de liefde. Jij opent je hart op deze dag en wil niks anders dan je dierbaren in het zonnetje zetten. Een doosje chocolaatjes voor je moeder en een bosje bloemen voor je oma. Zij zullen dit enorm waarderen en deze liefde die je geeft, kan je dan ook in veelvoud terug verwachten. Denk aan cadeautjes, lieve gebaren of een simpele knuffel en een ‘ik houd van je’.  Liefde zit in de kleinste dingetjes, geniet hiervan.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Jij krijgt in februari niet alleen geluk in de liefde, maar ook een financiële meevaller! Dat klinkt niet mis, als je het ons vraagt. Op 15 februari zullen de sterren jou de weg wijzen en vertellen wat je met dit geld moet doen. Investeer je het in jezelf of doe je iets liefs voor een ander. De keuze is aan jou en niks is fout. Je kunt bijvoorbeeld uiteten gaan bij dat restaurant dat bovenaan je bucketlist staat, of boek een weekendje weg om jezelf helemaal te verwennen. Ga je als single lady op deze dates en geniet je van je eigen aanwezigheid, of zit er iemand tegenover jou in het restaurant? Who knows!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Ook Vissen kunnen een dosis liefde verwachten deze maand en dat kan dit sterrenbeeld maar al te goed gebruiken. Maak er op 15 februari extra gebruik van en daag jezelf uit. Op elke vraag die je stelt, zal deze dag ‘ja’ gezegd worden. Perfecte timing om je geheime crush op date te vragen, toch? Naast een nieuwe liefde, kan er in deze maand ook veel op het gebied van vriendschappen opbloeien. Vertel hoeveel je van je vriendinnen houdt en neem de tijd voor een girlstripje. Dit zal je goed doen!

Beeld: instagram @explorerssaurus_