Astrologie

Dít is jouw geluksgetal volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-geluksgetal

De één gelooft er wel in en de ander totaal niet; een geluksgetal. Iedereen heeft een andere houvast en is op een verschillende manieren bijgelovig. Mocht je nog geen geluksgetal hebben, stellen experts dat jouw geluksgetal in de sterren geschreven staat. Dit is jouw geluksgetal op basis van je sterrenbeeld. Klopt het voor jou?

Ram | 21 maart – 19 april

Als jouw sterrenbeeld een Ram is, is 9 jouw geluksgetal. Dit is het nummer van compleetheid; en dit is precies waar jij als Ram naar streeft! De negen staat eigenlijk voor jouw mars-geest. Die zorgt er namelijk voor dat jij altijd door wil gaan!

Stier | 20 april – 20 mei

Ben jij een Stier? Dan is jouw geluksgetal 6. De Stier wordt vaak geassocieerd met Venus, de planeet van de liefde. Zes symboliseert romantiek, schoonheid en elegantie. Het staat dan ook bekend als een magnetisch getal.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Als Tweelingen is jouw geluksgetal 5. Dit komt doordat Tweelingen gekoppeld worden aan Mercurius. Tweelingen kunnen goed communiceren en zijn vaak heel sociale mensen. Het getal vijf staat voor informatie delen; hierdoor past dit perfect bij de Tweelingen!

Kreeft | 21 – 22 juli

Als jouw sterrenbeeld een Kreeft is, is 2 jouw geluksgetal. Dit komt door je verzorgende en helpende aard. Wanneer jij hulp verleent aan iemand, ben jij de tweede persoon. Daarom is dit jouw geluksgetal!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Het geluksgetal van het sterrenbeeld Leeuw is 1. Dit komt doordat de één onafhankelijkheid, kracht en leiderschap representeert.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan is jouw geluksgetal 5. De Maagd is natuurlijk heel perfectionistisch en detailgericht; het nummer vijf staat dan ook voor jouw organisatie skills en maakt het communiceren iets makkelijker voor jou.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Surprise, surprise: het geluksgetal van het sterrenbeeld Weegschaal is een gebalanceerd, even nummer. Namelijk nummer 6! Meer dan dit hoeven we eigenlijk niet te zeggen, toch? 😉

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Ben jij een Schorpioen? Dan is 9 jouw geluksgetal. Jij bent altijd zoekend naar actie en dit representeert de negen. Dit getal brengt jouw motivatie, succes en actie; allemaal dingen die erg belangrijk zijn voor jou!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Als jouw sterrenbeeld Boogschutter is, dan is jouw geluksgetal 3. De uitspraak ”Goede dingen komen vaak in drievoud” past perfect bij jou. En doordat dit geassocieerd wordt met de lucky planet Jupiter is dit jouw geluksgetal! Jij gaat dan ook voor vrijheid, hoop en kansen.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Het geluksgetal van de Steenbok is 8. Nummer acht wordt in verband gebracht met Saturnus. Dit is de planeet van rijkdom, kracht en overvloed. Iets wat perfect bij de Steenbok past!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Niet alleen de Steenbok, maar ook de Waterman heeft 8 als geluksgetal. Dit komt doordat de acht ook stabiliteit, hard werken en weerstand representeert. Als Waterman volg jij maar al te graag de regels en doe je er alles aan om te slagen. Daarom past de acht ook perfect bij een Waterman!

Lees ook
Oei! Deze sterrenbeelden kosten je iets meer moeite in een relatie

Vissen | 19 februari – 20 maart

Last, but not least: het geluksgetal van sterrenbeeld Vissen is een 3. Het getal drie staat voor overvloed en symboliseert je lichaam, geest en ziel. Hierdoor past dit nummer perfect bij het intuïtieve karakter van de Vissen. Zie jij het getal drie ergens staan? Dan betekent dit dat je op je intuïtie moet vertrouwen.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀