Lifestyle

In deze 3 steden zijn de leukste karaokebars van Nederland

steden-leukste-karaokebar-nederland

Karaoke zingen was nog nooit zo leuk! In deze fantastische karaokebar kan je met je beste vrienden en vriendinnen een kamer huren en alle muziek afspelen die jij maar wil. Hoe sick is dat? Daarnaast kan je overheerlijke cocktails bestellen en kijk je je ogen uit door de prachtige aankleding.

Karaoke zingen

Nu we niet meer dagenlang op het strand kunnen liggen, moeten we iets nieuws bedenken. Dankzij het weer worden we creatiever met onze hobby’s en verplaatsen we de weekendplannen naar binnen. Van koekjes bakken tot aan een Twilight marathon. Maar ook buitenshuis is er met het koude weer nog genoeg leuks te doen. Denk bijvoorbeeld een drankje doen met vrienden in een kroeg. Supergezellig, maar wat als we jullie vertellen dat dit nóg gezelliger kan? Neem je besties eens mee om te gaan karaoke zingen. Geniet van elkaars zangkunsten en kies je favoriete nummers uit in de leukste karaokebar van Nederland.

De leukste karaokebar in Nederland

Meezingen met de radio in de auto, de foutste hits aanzetten tijdens het klaarmaken en natuurlijk de emotionele ballads onder de douche. We zingen heel de dag door, maar liever niet met publiek. Toch is het enorm vermakelijk om te luisteren naar het kraaienconcert van je vriendinnen. Ga samen naar de leukste karaokebar in Nederland en beleef de meest hilarische avond ooit.

In Amsterdam, Utrecht en Rotterdam bevindt zich ‘Duke of Tokyo’. Zoals je aan de naam al hoort, is de bar omgetoverd tot de Japanse miljoenenstad. Het voelt alsof je in een totaal andere wereld bent. Deze bar is niet alleen bekend om haar prachtige looks, maar de karaokebar biedt verschillende privékamers aan. Hier kan je vanaf twee personen (tot wel een groep van 20!) heel de avond de longen uit je lijf zingen. Voor maar 14 euro per persoon kies jij voor 2 uur lang je eigen muziek. Feest erop los!

De oogverblindende decoraties en muren zijn net zo kleurrijk als het drankje in je hand. Naast de mogelijkheid om je vrienden te verdoven met je kattengejank, kan je ze ook trakteren op een fleurige cocktail, traditionele sake of een fris wijntje.

View post on TikTok

Beeld: instagram @dukeoftokyo