Astrologie

Geboren tussen ’95 en ’05? Dan zal jij in déze stad de ware liefde vinden!

stad-ware-liefde

Op ieder potje past een dekseltje. Het is alleen de kunst om jouw bijpassende dekseltje te vinden. Ben je geboren tussen 1995 en 2005? Dan zul jij in één van deze steden de liefde vinden!

Je lover in het buitenland vinden

Wij geloven wel in de ware liefde. In het spreekwoord dat er op ieder potje een dekseltje past. Toch is het voor de één makkelijker om dit dekseltje te vinden dan voor de ander. Sommige mensen ontmoeten hun soulmate op school, of door een geslaagde Tinder date. Anderen moeten er de wereld voor afreizen. Heb jij ook het idee dat jouw dekseltje niet op Nederlandse bodem rondloopt? En ben je geboren tussen 1995 en 2005? Dan moet jij naar één van deze steden reizen om de ware liefde te vinden!

1995, 1996 en 2000: Berlijn

Ben jij geboren in 1995, 1996 of in 2000? Dan hebben we goed nieuws: jouw lover zit namelijk helemaal niet zo mega ver weg! Jij kan jouw soulmate al vinden in Berlijn. Misschien zijn jullie er wel tegelijk op vakantie, of woont je toekomstige lover daar. Wat ook de reden van jullie ontmoeting gaat zijn, die ticket naar Berlijn moet je dus maar vast boeken. En het beste van alles? Het is zó makkelijk om er te komen! Spring gewoon in de NS International of boek een vlucht van slechts een dik uur. Jij hoeft niet zoveel moeite te doen om jouw soulmate te vinden. Dat wordt samen apfelstrudels eten en glühwein drinken! Klinkt zo slecht nog niet, toch?

1997, 1998, 2003 en 2004: Seoul

Als jij geboren bent in 1997, 1998, 2003 of in 2004 zal je helaas wat verder moeten reizen om jouw soulmate te ontmoeten. Je toekomstige lover bevindt zich namelijk in Seoul! Nee, hier rijdt dus helaas geen NS International naartoe. En het is ook wel iets meer dan een uur vliegen. Maar voor de liefde is het het helemaal waard, toch? En nog een bonuspunt – naast het vinden van je ware liefde – is dat je je in het prachtige Noord-Korea bevindt! Dit is namelijk echt een supermooi land met een enorm rijke cultuur. Het is dus sowieso wel een bezoekje waard, ook als je je toekomstige lover hier niet tegenkomt. Dat wordt een vluchtje boeken, dus!

1999, 2001, 2002 en 2005: Milaan

Last but not least: ben je geboren in 1999, 2001, 2002 of 2005? Dan zal jij je soulmate in het prachtige Milaan ontmoeten! Laten we eerlijk zijn, Italië is een mega romantisch land. Prachtige natuur, een warm klimaat en bruisende steden: Italië heeft werkelijk alles. Plus, de taal klinkt natuurlijk super romantisch. En laten we eerlijk zijn, hoe geweldig is het om je partner te horen praten in zijn/haar moedertaal? Dat geeft je een goed excuus om deze prachtige taal te leren. Een Italiaanse lover klinkt dus helemaal niet als een slecht idee. Lekker pasta eten en wijn drinken samen: wat wil je nog meer?

Beeld: Emily in Paris