News

Nieuwe serie ‘Squid Game: The Challenge’ staat nu op Netflix

squid-game-eerste-beelden

Ben jij ook zo'n fan van de populaire serie Squid Game? Goed nieuws! We kunnen nu namelijk gaan genieten van een nieuw Squid Game avontuur, maar dit keer is er wel een kleine twist. Er zijn namelijk geen acteurs, maar alleen echte mensen die mee mogen doen aan deze realityshow. Vanaf vandaag kunnen we deze show op Netflix bekijken!

Nieuwe serie

Jij hebt de populaire Netflix-serie Squid Game vast wel gezien, want het is dan ook de succesvolste serie ever. Na vier weken had de Koreaanse serie al meer dan 111 miljoen kijkers. Zo veel! Het verhaal gaat over 456 mensen die een spel spelen om een hele grote prijzenpot te winnen. Sommige spellen zijn erg makkelijk, terwijl andere puur op geluk zijn gebaseerd. De spellen die de kandidaten moeten spelen zijn typische games van vroeger, denk bijvoorbeeld aan Annemaria Koekkoek – weet je nog?

Maar in deze nieuwe Netflix-serie werkt het net even iets anders. Want wat de deelnemers niet weten, is dat er een hele belangrijke regel is. Als je het spel verliest, dan ga je dood. Gelukkig is het maar een serie en leven al deze mensen wel nog, maar nu is dat dus een ander verhaal, want er is nu een real life versie van Squid Game. Spoiler alert: Alle deelnemers blijven in leven!

Squid Game: The Challenge

Het is al een tijdje bekend dat deze nieuwe versie van de serie er aan zat te komen. In deze Koreaanse spelshow gaan mensen de uitdaging aan om het spel te winnen. Deze nieuwe realityshow lijkt erg op de originele Netflix-serie, alleen is er één ding anders. Zo ga je, gelukkig, niet dood na het verliezen van een opdracht. Je wordt nu gewoon simpelweg met lege handen naar huis gestuurd. Maar er is dus ook een kans dat je het spel wint. De winnaar gaat naar huis met $ 4,56 miljoen. Wow!

Squid Game seizoen 2

Enne, we zijn nog niet klaar met Squid Game, want Netflix heeft ook aangekondigd dat we een tweede seizoen kunnen verwachten. En nee, niet van Squid Game: The Challenge, maar van de originele serie. Het gaat wel nog eventje duren, maar dat geeft niks, want in de tussentijd kunnen we genieten van Squid Game: The Challenge.

Er zijn een aantal nieuwkomers in het tweede seizoen, maar maak je geen zorgen. We gaan natuurlijk ook de oude cast zien. Voor nu moeten we gewoon even wachten, totdat we de eerste beelden gaan zien. Maar ongeveer midden of eind 2024 kunnen we de originele Squid Game verwachten op de populaire streamingdienst.

Nu op Netflix

We kunnen al een tijdje genieten van de eerste beelden van Squid Game: The Challenge. Maar gelukkig wordt al dat wachten nu dan echt een keer beloond. Deze nieuwe real life Squid Game serie staat nu op Netflix. Dus waar wacht je nog op? We kunnen nu eindelijk zien of de deelnemers de spellen aankunnen en wie die enorme jackpot gaat winnen. Wij zijn benieuwd of het net zo spannend zal zijn als de fictieve serie.

Watch on YouTube

Beeld: Squid Game