Fashion

Met déze spray maak je jouw UGG’s volledig waterdicht

uggs-waterdicht

Zoals we ondertussen wel weten zijn UGG’s dé trend van dit najaar. Ondanks dat de schoen onze voeten goed warm houdt, maar helaas kunnen ze niet zo goed tegen water. No worries, met déze spray maak je jouw UGG’s volledig waterdicht. 

Spray van Piggy Proof

TikTok to the rescue! Hoe we vroeger massaal oma inschakelde voor zulke tips en tricks, heeft TikTok nu meestal de oplossing voor al je struggles. Zo kwamen wij ook deze spray tegen die jouw UGG’s waterdicht maakt!

De Piggy Proof Protector is een beschermingsspray voor je schoenen, kleding en meubels. Je kan deze gewoon online bij Bol.com bestellen. De spray zorgt voor een beschermlaagje over je schoenen heen, het stoot vocht, vuil en olie af. Deze Piggy Proof spray doet enorm goed zijn werk en is voor veel verschillende materialen geschikt. Dus je kunt er niet alleen jouw suede UGG’s mee inspuiten, maar ook alles van katoen, denim, canvas, linnen, zijde en wol!

Lees ook:
Zo vind je de perfecte maat voor jouw nieuwe UGG’s

Zo werkt het

Pak je trendy UGG’s erbij en zet ze op een paar kranten zodat je daarna niet je tafel helemaal hoeft schoon te maken 😉 Spray vanaf een klein afstandje je laarsjes goed in, zorg dat je elk stukje stof hebt meegepakt! Wrijf de beschermlaag goed in de stof met het Piggy Proof borsteltje.

Laat ze helemaal opdrogen voordat je ze weer gaat dragen voor het beste resultaat. Nu zijn jouw UGG’s volledig waterproof en loopt het water zo van je schoenen af! Om dit zo te houden is het belangrijk om de schoenen eens in de 3 maanden weer opnieuw in te spuiten.

View post on TikTok

Beeld: pinterest

Must reads 👀