Lifestyle

Plantladies opgelet! Spotify lanceert speciale playlists met plantvriendelijke muziek

plantvriendelijke-muziek

Planten zijn de perfecte decoratie van iedere kamer. Door een mooi stekje wordt het ineens een stuk gezelliger in huis. Sommige meiden zijn geboren plantenmama’s en anderen juist totaal niet. Heb jij moeite om je planten in leven te houden? Probeer dan eens deze Spotify playlist met plantvriendelijke muziek. 

Een Spotify playlist voor je planten

Als jij een echte baaldag hebt dan kan muziek wonderen doen voor je humeur. Hier maakt Spotify handig gebruik van. Er staan super veel muzieklijsten op de app met verschillende moods. Er bestaat nu zelfs een lijst met plantvriendelijke muziek. Ja, je leest het goed. Muziek waardoor jouw planten een boost krijgen.

De gezondheid van jouw planten

Iedereen weet hoe lastig het is om je planten in leven te houden. Vooral als je geen geboren plantenmoeder bent kan dit een uitdaging zijn. Speciaal voor deze onzekere plantenouders heeft Spotify iets nieuws! In samenwerking met een aantal echte plantenkenners lanceert het platform plantvriendelijke muzieklijsten. Lijsten als Plant Care, Plants & Chill en Back To The Garden zouden muziek bevatten waarmee jij de gezondheid van jouw planten verbetert.

Wat voor muziek staat er in de lijsten?

Nu vraag jij je vast af ‘wat is nou plantvriendelijke muziek?’ Nou dat zijn super veel verschillende nummers. In de lijsten staat onder andere Walking On Sunshine van Katrina & The Waves, My Girl van The Temptations en Eye Of The Tiger van Survivor. Wij vragen ons vooral af wat plant onvriendelijke muziek is.

Lees ook:
Wat zijn de beste apps om je te helpen bij planten verzorgen

Podcast

Voor de diehard planten liefhebber is Spotify ook bezig met een podcast over de groene vriendjes. In samenwerking met PlantKween maakt het platform de Green Gurls Galore podcast. In de podcast worden verschillende tips over plantenverzorging gecombineerd met plantvriendelijke muziek. Of dit allemaal echt werkt? Wij hebben geen idee, maar het is het proberen waard!

View post on Instagram
 

Bron: flair.beBeeld: pinterest