Lifestyle

Dit spicy speeltje van HEMA mag niet ontbreken in jouw kerstboom

speeltje-hema-kerstboom

Met deze pikante kerstbal van HEMA maak jij de komende kerst eentje om nooit te vergeten. We kennen de Sattie in de boom al, maar dit jaar laten we Tarzan aan de takken slingeren. We krijgen het er al warm van bij de gedachte. Pffoe.

Pikante kerstbal van HEMA

Als trouwe Girlscene-lezer ken je vast de sattie in de boom nog wel? Vorig jaar doorbraken we het taboe rondom pikante speeltjes in de slaapkamer. Iedereen, maar dan ook echt íédereen, had het over de Satisfyer. Dit speeltje lag niet alleen verstopt in het nachtkastje, maar hing ook aan je sleutelbos en niet te vergeten in de kerstboom in de woonkamer. Dit jaar maakt onze trillende vriendin de ruimte voor een nieuw vurig hulpmiddel in de slaapkamer. De wereldwijde beste vriend van elke vrouw, Tarzan. Dat goddelijke speeltje die precies de juiste (G)-spot weet te vinden. 😉 Om deze bestie goed te eren, heeft HEMA het pikante speeltje omgetoverd tot een hanger voor in de kerstboom.

Deze geweldige kerstbal kan je al €4,50 naast de sattie in de boom hangen. De twee miniatuur versies zullen het gespreksonderwerp zijn wanneer de (schoon)familie op bezoek komt tijdens de feestdagen. Niet alleen leuk om aan jezelf te schenken, maar het is ook een hilarisch cadeautje om te geven aan je vriendinnen, liefste buurvrouw of zelfs je moeder.

View post on TikTok

Minder zin tijdens de feestdagen

Hoewel HEMA er alles aan doet om de kerst zo spicy mogelijk te maken, schijnt deze tijd van het jaar helemaal niet zo spannend te zijn. Maar hoe kan dat nou? Door de koud kruip je binnen lekker tegen elkaar aan, de gezellige lampjes en kaarsjes zorgen voor de beste sfeerverlichting en de rode wijn vloeit bij elk dinertje. Je zou denken dat dit júíst de vurigste periode van het jaar zou zijn. Toch is er uit onderzoek gebleken dat we rondom de kerstdagen minder zin hebben in een avontuurtje. Dit heeft te maken met alle kerststress en niet te vergeten, de spanning tussen jou en je (schoon)familie. Ook het overmatig drinken en eten heeft geen positieve invloed op het libido van jou en je lover.

Wil je deze curse doorbreken en er wél een pikante kerst van maken? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een ouderwetse tongzoen-sessie. Waar de Scandinaviërs de ‘mistletoe’ zien als de plant van liefde, kan jij deze kans pakken om een liefdevolle kus te veranderen in een zwoele en uitgebreide smakkerd. Geef je aan de ander over en laat je handen afdwalen. Voor je het weet ga je hollend naar boven voor een steamy vrijpartij.

Daarnaast kan een sensuele adventskalender jullie ook een handje op weg helpen. Stel je voor, elke dag een nieuw product om uit te testen met elkaar. Sounds like heaven! Niet alleen de populaire kalenders van EasyToys kunnen de kerstdagen heter maken, maar ook degene van Satisfyer belooft veel goeds!