Lifestyle

Leuk uitje met je BFF’s? Dit speelpark voor volwassenen is perfect

speelpark volwassenen

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit met je best friends of lover? Dan hebben wij de perfecte activiteit voor jou gevonden! Je kan nu namelijk samen met je vrienden of partner naar een speelpark voor volwassenen. Klimmen op klimmuren, parcours afleggen en spelletjes spelen in de arcadehal. Hoe leuk is dat?!

Speelpark voor volwassenen

Speelparken zijn vaak iets waar kinderen graag heen willen, maar ondanks je leeftijd kan het nog steeds super leuk zijn om te bezoeken. En als je het speelpark samen met je date of vrienden bezoekt, leer je elkaar ook weer op een andere manier kennen. Je kan spelletjes tegen elkaar spelen of juist als team samenwerken om te winnen. Het is de perfecte manier om meer tijd samen te spenderen. Maar er is nu ook een speelpark speciaal voor volwassenen!

Het speelpark kan je vinden in Utrecht en heet Play-In. Het park is mega groot en je kan er van alles doen. Er is onder andere een trampoline park, een kids paradise, virtual reality zone en er zijn zelfs verschillende escape rooms. Maar het leukste moet nog komen, want de klimmuren en arcadehal zijn het leukste om te bezoeken tijdens je date night met je lover of uitje met je beste vrienden.

Activiteiten

Altijd al willen weten hoe het voelt om de top van een berg te bereiken? Dan zijn de klimmuren bij Play-In geweldig om uit te proberen. Het speelpark heeft meer dan tien verschillende klimmuren. Het is ook nog eens een leuke uitdaging om samen met je date te racen wie er als eerste boven is bij de Stairway to Heaven of het vertrouwen in elkaar te testen met de Leap-of-Faith. Het is niet verstandig om de muren te beklimmen met hoogtevrees, maar remember je zit wel veilig vast als je de hoogte in gaat.

De kosten voor zestig minuten klimmen plus een instructie over hoe alles werkt, kost €15,99 per persoon. Het is dus ook nog eens een betaalbare prijs en je hebt er een leuke en activiteit voor terug.

Arcadehal

Naast de klimmuren is er ook een arcadehal waar je nog met je date of besties naar toe kan gaan. Je kunt hier ongelimiteerd een uur of anderhalf uur samen gamen, racen, schieten, poolen en basketbal spelletjes spelen. Je kan verschillende wedstrijdjes met elkaar spelen en kijken wie de beste is. Er is dus genoeg te beleven om er een leuke avond van te maken. Je betaalt voor een uur in de arcadehal €11,99 per persoon en voor anderhalf uur betaal je net zoals bij de klimmuren, namelijk €15,99 per persoon.

TikTok

TikTok is als een van de eerste op de hoogte van nieuwe trends en activiteiten, dus ook dit te gekke speelpark is al ontdekt. Sophie Bouts deelde een video op haar TikTok account waarin zij samen met haar vriend naar Play-In ging. En zij vond het mega leuk en zeker een aanrader.

View post on TikTok

Beeld: Play-In