Love

Spicy! Dit zijn de meest spannende plekken voor een vrijpartij

spannende-plekken-vrijpartij

Vaak blijft het bij de bank, de douche of het bed als het gaat om een steamy vrijpartij en dat is natuurlijk allemaal mega fijn, want je hoeft er de deur niet voor uit en hebt een kleine kans om betrapt te worden. Maar mochten jullie toe zijn aan iets spannenders? Dit zijn de meest spannende plekken voor een vrijpartij! 

Dit zijn de meest spannende plekken voor een vrijpartij

Een vrijpartij in bed komt bij jullie waarschijnlijk het vaakst voor en dat is natuurlijk helemaal prima, want hier heb je alle ruimte om verschillende standjes uit te proberen en heb je de minste kans om betrapt te worden. Maar juist dat gevoel dat je betrapt kunt worden is soms ook heel erg spannend en precies wat je nodig hebt in een relatie.

Maak het nog heter in de sauna

In de sauna ben je toch al naakt, dus grote kans dat jullie dan al bijna niet van elkaar af kunnen blijven. Zoek een rustig plekje in de sauna en spice things up in het bubbelbad. Als jullie het dan echt niet meer aankunnen kunnen jullie altijd een lege sauna in duiken. Oh, ja! Let wel even op camera’s, je wilt er natuurlijk niet uitgegooid worden terwijl jullie bezig zijn.

In het reuzenrad op de kermis

Door van bil te gaan in een reuzenrad til je je s*ksleven met recht naar een compleet nieuw level. Probeer wel van het uitzicht te genieten hè, terwijl jullie even vlug de daad doen! 😉

Samen shoppen kan spicy worden

Samen met je lover het pashokje in duiken om ‘te controleren of die broek wel goed zit’ is natuurlijk mega spannend, want die pashokjes zijn zo gehorig als maar kan en daarnaast staat er altijd een winkelmedewerker bij. Probeer dus gewoon op een normale manier met elkaar te blijven praten tijdens het vluggertje, zodat het zo min mogelijk opvalt. ‘Wow, wat staat die broek leuk schat’.

Lees ook:
Déze sterrenbeelden hebben het vaakst zin in een vrijpartij

Op de trampoline

Heeft jouw oppaskind een trampoline? Dan is dat perfect voor een vluggertje, alleen is het enige nadeel dat van bil gaan op een trampoline de enige lenigheid vereist. Wij denken dan ook dat cowgirl het beste zal gaan werken of missionaris, maar maak het vooral niet te moeilijk.

In een hangmat

In een hangmat van bil gaan vereist net zoveel lenigheid als op een trampoline en hierbij is het ook handig dat je de enige balans kunt vinden. Kijk maar even wat werkt. Mocht dit absoluut niet werken, hebben jullie in ieder geval kunnen lachen!

In de wc

Lekker in een met urine besmeurde wc elkaar tegen de muur aan drukken in een club. Het is niet heel romantisch, maar het is zeker een van de spannendste plekken om een vrijpartij te houden. Want er is een mega grote kans dat je betrapt wordt en daarnaast kunnen jullie na de daad weer gewoon lekker verder dansen. Dat is toch wat je wil, right?

Lees ook:
Deze 5 dingen denken we allemaal als we voor de eerste keer bij onze partner slapen

In de bioscoop

In de bioscoop blijft een klassieker en heel erg spannend, want iemand hoeft zich maar om te draaien en je bent gezien. Probeer een film uit te kiezen die er zo saai uitziet, waarvan je zeker weet dat niemand er heen gaat. Maar zorg er daarnaast ook voor dat het op een doordeweekse dag is en het liefste in de middag, want zo heb je de meeste kans dat er bijna niemand in de zaal zit en jullie rustig jullie gang kunnen gaan!

Beeld: Pinterest