Celebs

Oh no! Wéér slecht nieuws voor Donny Roelvink

slecht-nieuws-donny-roelvink-

Donny Roelvink heeft een zwaar jaar achter de rug. In het voorjaar was hij slachtoffer van een auto-ongeluk en aan het einde van 2022 werd er teelbalkanker bij hem geconstateerd. Vandaag krijgt Donny Roelvink wederom slecht nieuws.

Donny Roelvink

Aan het begin van de zomer in 2022 deelt Donny Roelvink een vervelend bericht op zijn Instagram. Hij kwam onder een auto terecht toen hij bezig was met het opnemen van een video. Hierdoor belandde Donny in het ziekenhuis. “Het is heel snel gegaan”, laat de jonge Roelvink weten aan zijn volgers. “Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde en een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance.” Hier heeft hij een aantal gebroken ribben, een klaplong en een hele boel schaafwonden aan overgehouden. Gelukkig kwam hij er hierna weer bovenop.

Watch on YouTube

Teelbalkanker

En als je denkt dat het ergste dan achter de rug is, dan heb je het mis. In december kreeg de jonge celeb namelijk te horen dat hij teelbalkanker heeft. Hij neemt wederom zijn Instagram volgers mee in het proces. “Na het horen van een positieve CT-scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaaiingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan”, liet hij weten.

Ondanks dat het herstel hem goed afgaat, kreeg hij er nog een schepje slecht nieuws bovenop. Het wordt namelijk lastig voor hem om ooit nog kinderen te krijgen. Donny legt uit dat het wél mogelijk is met één teelbal, maar een stuk moeilijker.

Lees ook:
Donny Roelvink over Special Forces VIPS: ‘Niet te omschrijven

Wéér slecht nieuws

Nu 2022 voorbij is, hoopte Donny waarschijnlijk op een rooskleurige toekomst en een fijn nieuwjaar. Ook dit zit er voor hem niet in. Vandaag begint hij de vierde week van het jaar al slecht. Hij is tijdens het sporten door zijn rug gegaan.

“We beginnen de maandag weer top”, schrijft Roelvink met een sarcastische toon. “Vanochtend door mijn rug gegaan tijdens het squaten met als gevolg een verschoven tussenwervelschijf.” We hopen dat het geluk snel Donny zijn kant op zal komen!

Beeld: instagram @donnyroelvink

Must reads 👀