Astrologie

Sleep tight! Zó slaap jij volgens je sterrenbeeld

slaap sterrenbeeld

Iedereen slaapt anders. De één heeft maar vijf uurtjes slaap nodig, terwijl de ander het liefst de hele dag in bed blijft liggen. En de stand van de sterren heeft daar dus veel invloed op. Zó slaap jij namelijk volgens je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram is één van de sterrenbeelden die het minste slaap nodig heeft. Zelfs als ze zich heel moe voelen, gaan ze toch nog door. De Ram is namelijk enorm actief en heeft daarom ook weinig rust nodig om toch nog goed te kunnen blijven functioneren. Ze kunnen dan ook zonder moeite een nachtje doorhalen. Weinig slaap dus voor dit sterrenbeeld.

Stier | 20 april – 20 mei

Stieren zorgen graag goed voor zichzelf. Ze nemen daarom ook graag voldoende rust. In de middag denken ze al na over hun nachtrust. In het weekend zeg je niet graag nee tegen een feestje, maar doordeweeks compenseer je deze verloren uren weer door extra op tijd naar bed te gaan. Zo zorg je ervoor dat je niet vermoeid raakt.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen vinden het vaak lastig om goed in slaap te komen. Gedurende de dag zijn ze namelijk erg druk in hun hoofd, waardoor het lastig kan zijn om een momentje rust te pakken. Maar het is toch wel belangrijk om dit te doen en genoeg slaap te pakken, zodat je hoofd ook af en toe even kan afkoelen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeften hebben veel slaap nodig. Het liefst acht uur per dag. Omdat dit sterrenbeeld zo goed zorgt voor anderen, slaan ze zichzelf af en toe nog wel eens over. Het is daarom belangrijk dat je wel genoeg slaapt, anders zul je merken dat je ook minder goed daar presteren en functioneren. Lekker op tijd je bed in is dus helemaal niet erg!

Lees ook:
Déze 4 sterrenbeelden zullen later veel geld verdienen

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Ook Leeuwen hebben niet veel slaap nodig. Ze zitten vol positieve energie en zijn erg zelfverzekerd. Ze zitten graag veel op social media, zo ook ‘s avonds in bed. Maar probeer je mobiel op een gegeven moment wel weg te leggen, want het is wel belangrijk om genoeg rust te pakken. Je wil natuurlijk geen selfie plaatsen met wallen ;-).

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagden vinden het belangrijk om elke dag productief te zijn. Dit sterrenbeeld is een vroege vogel en zal zich daarom ook nooit verslapen. Ze hebben vaak een drukke planning en willen deze zo snel mogelijk af hebben. Maar toch is slaap ook belangrijk en willen ze ook minimaal zes uur slaap hebben in de nacht. Goed plannen, dus!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Het sterrenbeeld Weegschaal is erg geliefd. Ze vinden het dan ook lastig om rust te nemen, omdat ze zo een groot sociaal leven hebben. Ze willen overal bij zijn en kunnen moeilijk nee zeggen. En slaap schiet er dan soms even bij in. Maar ach, je hebt wel een leuk avondje uit gehad ;-).

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De Schorpioen is echt vastberaden, zo ook als het gaan om slaap. Dit sterrenbeeld is een vroege vogel en vindt het daarom ook belangrijk om veel te doen op een dag en daar hoort slaap niet bij. Ze slapen daarom ook liever niet uit, dat vinden ze zonde van hun tijd. Liever lekker vroeg op en ook weer redelijk op tijd naar bed dus.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutters hebben soms wat moeite met slapen. Ze staan ook niet bepaald te popelen om naar bed te gaan, dan missen ze te veel. Ze gaan liever laat naar bed en staan ook weer vroeg op, zodat ze veel kunnen doen op een dag en veel prestaties kunnen behalen. Want competitief, dat zijn ze zeker!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbokken hebben veel rust nodig. Met weinig slaap wordt het voor dit sterrenbeeld lastig om nog goed te kunnen functioneren of presteren. Ze houden van discipline en houden zich ook graag aan een vast ritme. Ze staan iedere ochtend vroeg op en gaan ook op tijd naar bed. Dan krijgen ze in ieder geval genoeg slaap.

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden kunnen het beste tegen te weinig slaap

Waterman | 20 januari – 18 februari

Watermannen proberen iedere dag een vast ritme aan te houden, maar vaak lukt het toch niet zo goed om dit ook daadwerkelijk aan te houden. Iedere dag zit je weer vol met nieuwe gedachten en ideeën als je ‘s avonds in bed ligt. En dan pak je toch nog even je mobiel erbij om deze op te schrijven. Anders ben je ze de volgende ochtend misschien wel vergeten!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen houden van uitslapen. Het liefst blijven ze voor altijd in dromenland. Je hebt ‘s avonds dan ook vaak weinig moeite met in slaap vallen. En daar kunnen veel mensen nog wel eens jaloers op zijn. Je mag dus zeker weten blij zijn dat je zo’n goed slaapritme heeft. Slaap lekker!

Beeld: Pinterest