Fashion

Baddie on a budget: deze winkel verkoopt de perfecte SKIMS-dupe

Niemand minder dan Kim Kardashian is de oprichtster van het Amerikaanse shapewear en kledingmerk SKIMS. Op social media heb je ze vast al voorbij zien komen: de hippe kledingstukken van SKIMS die perfect jouw curves accentueren of juist wat extra ondersteuning bieden waar nodig. Het liefst willen we elk item in alle kleurtjes! Maarre, onze portemonnee is het daar misschien niet helemaal mee eens. Gelukkig, hebben wij weer een goede dupe voor jou gevonden!

SKIMS

Kim Kardashians’ SKIMS, is een merk dat naar eigen zeggen beweert de next generation ondergoed, loungewear, en shapewear te creëren. Bij SKIMS begrijpen ze dat comfort minstens net zo belangrijk is als stijl. Dus of je op zoek bent naar een basic long sleeve die overal mee te combineren valt of een flatterende body shaper, die jouw curves perfect accentueert, SKIMS weet het perfecte ontwerp te maken. Enne, laten we eerlijk zijn wij zijn er stiekem helemaal weg van!

SKIMS heeft ons dan wel helemaal ingepakt met de perfecte basics, loungewear en ondergoed, toch is onze bankrekening niet heel erg blij met deze ontdekking. Voor een body suit of een long sleeve bijvoorbeeld ben je al gauw € 100 lichter. Maarre, zoals dat gelukkig – voor ons – gaat met populaire merken zijn er binnen no time budgetvriendelijke alternatieven te vinden.

TikTok viral

TikTok is misschien wel ons favoriete social media appje, want niet alleen blijven we hier op de hoogte van de laatste trends. Maar, we vinden ook de perfecte dupes voor duurdere merken. Perfect voor echte budget-queens dus. Ook nu weer hebben we een fantastische dupe gevonden. Enne, niet zomaar eentje, want dit alternatief voor de long sleeve SKIMS top scoor je al voor € 13!

View post on TikTok

Primark dupe

We horen je al denken – waar scoor je deze dupe dan? Let me tell you! De ‘Thermische Top Met Lange Mouwen’zoals ‘ie op de website van Primark is genoemd, schijnt mega erg te lijken op de kwaliteit en shapewear die we van SKIMS gewend zijn! De top komt in twee verschillende kleuren: zwart en wit.

Nog een pluspuntje is dat deze top thermisch is en dus perfect is voor de koude winterdagen! Deze basic is helemaal leuk te combineren met kledingstukken die je gewoon al in de kast hebt hangen. Stijl de top bijvoorbeeld met een simpele jeans voor naar school of kantoor, of met een rok voor een avondje uit. Rennen dus naar de Primark (of voeg ‘m gewoon lekker makkelijk toe aan je winkelmandje natuurlijk). Wij zijn in ieder geval overtuigd!

Beeld: tiktok @xxaaliyahandersonxx