Love

Deze 7 signalen wijzen erop dat hij of zij verliefd op je is

herkenbare dingen in relatie

Jouw vriendinnen roepen al weken dat je crush gek op je is, maar jij weet het niet zeker. Zou het dan toch? Misschien ziet hij of zij je gewoon als een vriendin en is ie helemaal niet verliefd, maar wat als dat wel zo is en jij diegene in de friendzone plaatst? Aan de volgende zeven signalen merk je dat hij/zij gek op je is, eindelijk wat duidelijkheid!

Zo weet je dat hij/zij verliefd op je is

Wat er nou echt in zijn of haar hoofd omgaat blijft gissen. We kunnen het niet ruiken en iedereen uit zijn of haar verliefdheid weer anders. Gelukkig zijn er zeven signalen waaraan jij kunt merken dat de ander je wel ziet zitten.

1. Hij/zij zoekt contact

Dat de ander contact met je zoekt is een goed teken. Het kan zijn dat hij of zij heel direct is en vraagt of je iets met hem of haar wil drinken, dan is het meteen duidelijk. Het kan ook zijn dat diegene contact zoekt door iets onbenulligs te vragen, bijvoorbeeld “Hey, weet jij of het eerste uur uitvalt vandaag? :)”. Jij denkt dat dit niets voorstelt, maar van de dertig mensen uit de klas koos je crush ervoor om jou te appen. Dit zegt wat over de gevoelens.

2. Hij/zij vindt alles interessant

Alles wat je vertelt boeit je crush enorm. Diegene onderbreekt je niet en vraagt vaak door. Dat hij of zij zo aan jouw lippen hangt betekent dat de interesse is gewekt!

3. Hij/zij gedraagt zich anders

Omdat diegene de kriebels in de buik krijgt als jij in de buurt bent, gedraagt diegene zich anders. Hij of zij wordt onzeker en stiller of juist veel drukker. Die plotselinge gedragsverandering is waarschijnlijk een teken dat je crush je leuk vindt. Yay!

4. Hij of zij doet je na

Wanneer je nerveus bent is het een natuurlijke reactie om iemand te spiegelen. Dat hij/zij aan zijn haar krabt als jij dat ook doet en dezelfde kant op leunt als jij zegt dat de ander een beetje nerveus is. Dat diegene nerveus is betekent weer dat hij/zij de kriebels van je krijgt.

5. Je voelt het 

Wij vrouwen zijn echte professionals in het opvangen van non-verbale signalen. Negen van de tien keer is ons gevoel juist. Al zijn er nog zoveel signalen en regeltjes: soms weet je het gewoon. Wij hebben een zesde zintuig voor dit soort dingen. Als jouw gevoel zegt dat de ander je leuk vindt dan is dit meestal ook zo.

6. Hij/zij maakt altijd een praatje

Iedere keer dat je crush je ziet maakt hij/zij even een praatje met je. Of het nu op school is of op een feestje, hij/ zij laat deze kans niet aan zich voorbijgaan. Je crush is graag in jouw buurt en door even met je te praten bereikt diegene dit.

7. Je merkt het aan zijn of haar vrienden

Om erachter te komen of de ander je leuk vindt kijk je naar de vrienden. Gaan ze lachen of maken ze gekke gebaren als hij/zij op je afstapt? Daar is jouw bevestiging. Als zij weten dat diegene je leuk vindt, plagen ze hem of haar hiermee. Gaan ze lachen, aanstoten of smoezen? Dan weten zij waarschijnlijk wel meer dan jij…

Beeld: Outer Banks