Celebs

OMG! Zijn Shawn Mendes en Camila Cabello weer terug bij elkaar?

Shawn Mendes Camila Cabello

Shawn Mendes en Camila Cabello zijn samen gespot op het festival Coachella in Californië en het ziet eruit alsof de twee love birds weer terug bij elkaar zijn.

Shawn Mendes en Camila Cabello

Shawn Mendes en Camila Cabello begonnen in 2019 met daten. De vonk sloeg over tussen de twee na de opnames van de videoclip voor hun nummer Señorita. Zij hadden toen ze nog erg jong waren al het gevoel dat er iets tussen hun speelde en tijdens de samenwerking van het nieuwe nummer werden deze gevoelens alleen sterker. Helaas had het koppel na drie jaar besloten om uit elkaar te gaan en dit kwam voor de fans als een enorme shock. Shawn en Camila maakte de breuk bekend via Instagram en lieten weten dat ze nog goede vrienden zullen blijven. Maar toen kwam het moment waar alle fans op hebben gewacht. De twee zijn namelijk zoenend gespot op het festival Coachella in Californië. Zijn Shawn en Camila dan toch weer bij elkaar?

Coachella

Vooral de 24-jarige Mendes had het erg moeilijk met de breuk. Toen hem in april in een interview werd gevraagd of hij het nog ‘volhoudt’, zei hij daarop: “Nee, dat lukt me even niet”. Maar de twee tortelduifjes hebben elkaar weer helemaal terug gevonden. Zij waren namelijk samen gespot op Coachella en waren erg intiem met elkaar. Zij zijn een aantal keren zoenend gespot en er gaan meerdere video’s rond op TikTok waarin zij samen aan het knuffelen zijn.

View post on Twitter

Lees ook:
Zien! Zo zag Joris van de Bachelorette er vroeger uit

Relatiestatus

Dat de twee intiem zijn geweest tijdens het festival is dus wel duidelijk, maar zijn ze ook weer terug bij elkaar? In een video op TikTok vraagt de paparazzi aan Camilla of zij weer samen is met Shawn, waarop Camilla twee keer antwoord met ‘ja’. Ook is te zien dat zij samen in de auto stappen. We weten nog niet 100% zeker of de twee sterren weer samen zijn, maar we zijn ieder geval heel blij dat zij het weer gezellig hebben met elkaar.

View post on TikTok

Must reads 👀