News

De populaire serie Oogappels krijgt nog een zesde seizoen

oogappels-zesde-seizoen

Goed nieuws voor alle fans van het programma van Oogappels. Er is namelijk een zesde seizoen op komst. “We willen allemaal dat het nog even doorgaat”, aldus Bracha van Doesburgh, een van de acteurs uit de serie.

Oogappels

In de populaire televisieserie volgen we vier verschillende gezinnen waarin de ouders worstelen met de opvoeding van hun puberkinderen. In de serie spelen onder andere Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Ramsey Nasr, Jeroen Spitzenberger en Eva van der Gucht in de hoofdrollen.

Bracha van Doesburgh

In een interview met VARAgids laat Bracha van Doesburgh, die Fabie speelt in de serie, weten dat ze nog niet klaar is met haar personage. “We willen allemaal dat het nog even doorgaat”, liet ze weten. “Wat ook fijn is aan Oogappels is dat we met een ensemble cast zijn, met die meerdere gezinnen. Daardoor zijn de opnames overzichtelijk.”

En waarom is Oogappels dan zo populair? “Mensen herkennen zich erin. Oogappels ademt een soort universele menselijkheid; het gaat over het leven met al zijn mooie, maar tevens ingewikkelde dingen die iedereen wel meemaakt. Je bent niet alleen.”

Vijfde seizoen

Maar eerst komt er dus nog een vijfde seizoen van deze populaire serie. In de eerdere seizoenen was er al genoeg drama tussen deze pubers en hun oudjes. Zo is Mees vertrokken naar Noorwegen om zijn vader te bezoeken, is Nina ook weggegaan om terug te keren naar haar moeder en Merel, die probeert om van haar drankprobleem af te komen, heeft zich tijdens de buurtborrel toch niet weten we beheersen.

Het vijfde seizoen van Oogappels is te zien vanaf 13 september. Bekijk hier alvast de trailer:

Watch on YouTube

Beeld: oogappels

Must reads 👀