Celebs

Leuk nieuws voor Sem van Ex On The Beach: ‘Morgen is de grote dag’

sem-ex-on-the-beach

Voor Sem de Connick, die we allemaal kennen van Ex On The Beach, is 2022 een heftig jaar geweest. Ze was niet één maar tot twee keer toe betrokken bij een auto-ongeluk. Gelukkig is ze er samen met haar vriend Jason Burgers weer bovenop gekomen. En nu deelt Sem weer goed nieuw op Instagram!

Relatie

Sem deed in 2021 mee aan Ex On the Beach: Double Dutch. Daar was te zien dat ze nog steeds gevoelens had voor haar ex Dusty, maar die was zelf met hele andere dingen bezig. Gelukkig is Sem inmiddels helemaal over Dusty heen en heeft ze nu haar prins op het witte paard ontmoet. Vorig jaar kreeg ze namelijk een relatie met Jason Burgers. Op Instagram schreef ze: “You are the best thing I never planned.” Cute!

‘Morgen is de grote dag’

En nu is er goed nieuws voor het stel. Op Instagram deelde Sem gisteren dat ze samen met haar vriend de sleutels heeft gekregen van hun nieuwe huis. Vandaag moesten de twee vroeg op, want het was tijd om de eerste spullen te verhuizen naar hun nieuwe woning in Uden. “Morgen is de grote dag! Sleuteloverdracht en verhuis & klusdag 1. Zo zo zo excited!!!’, schrijft ze in haar Stories.

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
Merel van de Bachelor deelt verdrietig nieuws: Ik ga je ontzettend missen

Heftig auto-ongeluk

Gelukkig is er eindelijk weer wat positief nieuws voor Sem. Een aantal maanden geleden raakte ze namelijk samen met haar vriend betrokken bij een heftig auto-ongeluk. “Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn”, liet ze toen weten via Instagram. Het stel realiseert zich dat ze ontzettend veel geluk hebben gehad en zijn ontzettend dankbaar dat ze er goed uitgekomen zijn. “Het had natuurlijk heel anders af kunnen lopen.” Gelukkig lijkt het er nu op dat het stel er weer bovenop is gekomen en gaan ze een mooie tijd tegemoet samen.

Beeld: Instagram: @semdeconnick

Must reads 👀