Celebs

Heeft Sem van Ex On The Beach nog contact met ex Dusty?!

sem-ex-on-the-beach-dusty

In seizoen 7 van Ex On The Beach: Double Dutch konden we zien hoe de ex van Dusty uit het water kwam lopen. En Sem trapte er naar eigen zeggen elke keer weer in. Hoewel ze tijdens de opnames nog gevoelens had voor hem, is dat nu wel heel anders. Toch zijn fans benieuwd of Sem nog contact heeft met ex Dusty. Op de bank bij Sophie Ousri vertelt ze hierover.

EOTBDD

Het verhaal over de deelname van Sem de Connick is heel bizar. Ze had zich namelijk in eerste instantie als deelnemer opgegeven voor het programma. Tijdens de laatste selectieronde viel ze helaas toch af. Dusty was wel een van de deelnemers van het programma zoals we hebben kunnen zien in seizoen 7. Zowel Sem als Dusty wisten niet van elkaar dat ze zich hadden opgegeven voor het programma. Uiteindelijk kwam Sem als ex de zee uitgelopen. “Een week voordat ik zou gaan, werd ik gebeld dat er een ex van mij zou meedoen en of ik daarvoor wilde komen. Op dat moment was ik nog met Dusty bezig, dus toen ik op kantoor kwam en ze zeiden dat ik voor Dusty zou komen, dacht ik echt: ‘WTF!'”, vertelde Sem. Ze hadden zich tegelijkertijd opgegeven!

Dusty Taconis

Dusty was een van de meest spraakmakende deelnemers in het programma Ex On The Beach: Double Dutch. Ook voor Dusty was het even schrikken toen Sem het water uit kwam gelopen als zijn ex. Ze waren namelijk tijdens de opnames van het programma nog aan het daten. Oei! In de afleveringen konden we zien dat Sem Dusty nog heel erg leuk vond en keer op keer gekwetst werd door hem. “Misschien een beetje achterlijk, maar liefde maakt blind”, zegt Sem.

Lees ook:
Leuk nieuws voor Sem van Ex On The Beach: Morgen is de grote dag

Contact met haar ex

Inmiddels weten we dat Sem de periode met Dusty achter zich heeft gelaten en haar prins op het witte paard, Jason, heeft gevonden. Maar is ze echt over Dusty heen, is wat volgers willen weten. Na zo’n heftige knipperlichtrelatie lijkt het fans lastig om het contact te verbreken. Vandaar de vele vragen of Sem nog contact heeft met ex Dusty. De reality-ster is hier heel duidelijk over. Het antwoord is: “Nee. Waarom zou ik dat hebben? Ik heb al anderhalf jaar een nieuwe vriend en daarnaast heb ik na alles wat er is gebeurd daar helemaal geen zin in”, stelt Sem. Ze heeft in een video met Sophie Ousri vele antwoorden gegeven op vragen van volgers. Zo heeft ze geen spijt van haar deelname, maar had ze achteraf wel wat dingen anders willen doen. Oh en Dusty? Ze heeft geen hekel aan hem, maar de behoefte aan contact is er ook niet.

Beeld: instagram @semdeconnick

Must reads 👀