News

Sem de Coninck over zwangerschap: ‘Word overal misselijk van’

eotbs-sem-eenzaam

Onlangs maakte Sem de Coninck bekend dat ze samen met haar vriend Jason in verwachting is van hun eerste kindje. Op Instagram geeft de influencer veel updates over haar zwangerschap. En ook nu weer, in een vragenrondje, liet ze weten van welke zwangerschapskwaaltjes ze last heeft.

Sem de Coninck

Op Instagram deed Sem de Coninck een vragenrondje met haar volgers. In haar Stories laat Sem weten dat ze op 9 januari 2024 is uitgerekend en dus nu ook al veertien weken zwanger is. Ze is erg blij met de zwangerschap, maar helaas heeft de influencer wel veel last van zwangerschapskwaaltjes.

Zwangerschapskwaaltjes

“Ik ben de afgelopen weken elke dag kots- en kotsmisselijk geweest. Normaal gaat die misselijkheid bij ongeveer twaalf weken over, maar bij mij is het nog steeds elke dag gaande”, schrijft Sem in haar Instagram Stories. “Overgeven doe ik gelukkig (afkloppen) niet meer. Ik hoop dat de misselijkheid snel over is en ik kan gaan genieten.” Ze laat weten dat dit ook de reden was dat ze minder actief is geweest op social media. “Ook ben ik heel erg moe en wil ik de hele dag slapen. Geuren zijn x 100 en ik vind alles stinken en word overal misselijk van.”

Lees ook:
Baby on the way: deze Temptation Island-deelneemster is zwanger

Gender reveal

De zwangerschap is tot nu toe dus niet bepaald makkelijk geweest voor de influencer. “Ik vind er niks aan op dit moment. Het enige wat ik leuk vind, is naar de echo’s gaan en babykleertjes kopen. Als de misselijkheid dadelijk over is, is het mijn tijd om te genieten!” De twee hebben nog niet bekend gemaakt wat het geslacht is van hun toekomstige baby. “We hopen dat het kindje gezond is. Jongen of meisjes maakt voor ons helemaal niks uit!” Op 30 juli hebben Sem en Jason een gender reveal party. Wij zijn heel benieuwd.

Beeld: Instagram: @semdeconinck

Must reads 👀