Astrologie

6 redenen waarom het geweldig is om een Schorpioen als vriendin te hebben

schorpioen-vriendin

Is jouw beste  vriendin een Schorpioen? Dan moeten we je even mededelen dat je super veel geluk hebt met haar als jouw vriendin (maar dat wist je natuurlijk al).

Dit zijn 6 redenen waarom het geweldig is om een Schorpioen als beste vriendin te hebben

Ben je zelf een Schorpioen? Dan wil je dit artikel ook zeker lezen!

1. Ze komt beloftes altijd na

Schorpioenen hebben er een immense hekel aan als iemand zijn beloftes niet nakomt, het zal dan ook nooit voorkomen dat zíj haar beloftes niet nakomt. Heeft ze jou bijvoorbeeld beloofd om voor de zoveelste keer die ene film met Timothée Chalamet te kijken, maar weet je stiekem dat ze daar eigenlijk 0% zin in heeft? Well, she got you en zal je nooit in de steek laten.

2. Ze is een tikkeltje mysterieus

Misschien vind je het heel irritant, maar je moet toegeven, jouw Scorpio-friend is best wel mysterieus en houdt graag dingen voor haarzelf, want ew feelings. En ergens is dat ook best wel cool, want vertelt ze je wel opeens heel veel dingen dan weet je dat ze je compleet vertrouwt and that’s what friendship is about. 

3. Ze is heel loyaal en heeft vertrouwen hoog op haar lijstje staan

Ja, dan komen we direct bij punt 3, jouw vriendin is namelijk hartstikke loyaal en vindt vertrouwen in een vriendschap erg belangrijk. Het duurt daarom misschien even voordat ze los is, maar wanneer ze je eenmaal vertrouwt, dan blijft die band voor een lange tijd bestaan. En je kunt natuurlijk hetzelfde terug verwachten.

4. Ze is heel kieskeurig

Veeleisend, kieskeurig en soms een piepklein beetje besluiteloos? Yup, dat is een goede beschrijving van jouw Scorpio-friend. Ze zou bij wijze van spreken al afknappen op iemand die zijn haar naar links heeft staan in plaats van naar rechts – en dat is basically hilarisch. Haar kieskeurigheid geeft jou entertainment en eerlijk: we love it. 

Lees ook
Dit zijn de kenmerkende eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen

5. Ze is super goed in het verzinnen van oplossingen

Als je iemand moet uitkiezen die heel intelligent is in situaties waarbij jij écht niet weet wat je moet doen, dan kies jij sowieso voor jouw Schorpioenen-vriendin. Zij weet zich (en jou) uit de gekste situaties te kletsen en always got your back. Hoe fijn?

6. Ze is eerlijk en (soms te) direct

Hoewel ze misschien wel anders kan brengen dat die ene trui je toch niet zo tof staat als je denkt, weet je dat ze het goed bedoelt. Jouw bestie is namelijk altijd eerlijk en geeft advies waar je wat aan hebt. Soms misschien ietwat te direct in jouw ogen, maar dat is juist wat jouw Scorpio-friend nou zo geweldig maakt.

Beeld: pinterest

Must reads 👀