Lifestyle

Dít is de gezelligste schaatsbaan van Nederland

Danique
schaatsbaan-nederland

Het is nog maar een paar nachtjes slapen tot kerst en dat betekent dat het voor vele nu kerstvakantie is! Nog opzoek nog een super leuke winteractiviteit? Zoek niet verder! Dít is de gezelligste schaatsbaan van Nederland.

Schaatsen onder de regenboog

Dit jaar heeft Schaatsbaan Rotterdam voor de tiende keer zijn deuren weer geopend. Een grote mijlpaal voor de stad! Al jaren lang schaatsen mensen van jong en oud met veel plezier op deze overdekte ijsbaan. De vorm van de baan is enorme ‘cirkel’ van wel 400 meter lang en je schaatst als het ware onder regenboog door. Op vrijdagen, zaterdagen en zondagen licht het plafond mooi op met alle kleuren van de regenboog. De regenboogverlichting zorgt voor een super gezellige sfeer en het is een unieke toevoeging aan de activiteit! Mensen vanuit heel Nederland komen naar Rotterdam om deze schaatsbaan te bewonderen. Maar schaatsen is niet het enige wat je hier kan doen!

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
5 x de fijnste budget restaurants in Amsterdam

Andere activiteiten

Ben je wel een oer-echte Nederlander, maar houd je stiekem helemaal niet van schaatsen? Geen zorgen, want bij de gezelligste schaatsbaan van Nederland, kan je nog véél meer doen dan alleen schaatsen!

Bij Schaatsbaan Rotterdam kan je ook terecht voor super leuke borrels, silent disco’s, oer-Hollands dineren en curling! Vooral dat laatste is hartstikke populair bij vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Curling is misschien niet de meest spannende sport die er is, maar ze maken er een echt feestje van. Na het sporten met een bezem op het ijs, staan ze voor jou en je vrienden klaar met glühwein en hapjes!

Klik hier om te zien wat ze allemaal op de planning hebben staan in hun bomvolle agenda!

View post on Instagram