Lifestyle

Winteruitje: dit is de gezelligste schaatsbaan van Nederland

schaatsbaan-nederland

De kerstvakantie staat voor de deur, wat betekent dat je volop leuke winteractiviteiten kunt plannen! Als je nog op zoek bent naar inspiratie, hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben namelijk de meest sfeervolle schaatsbaan van Nederland bezocht, en geloof ons, dit wil je niet missen! Stuur snel een appje in de groepchat of nodig eindelijk jouw crush uit, want hier ga je absoluut een geweldige dag beleven.

Schaatsen onder de regenboog

De feestelijke elfde editie van Schaatsbaan Rotterdam straalt als een triomf voor zowel de stad als haar inwoners! Ook dit jaar opent deze geliefde overdekte ijsbaan haar deuren om jong en oud een onvergetelijke schaatservaring te bezorgen. Met een indrukwekkende cirkel van wel 400 meter nodigt de baan schaatsers uit om onder een stralende regenboog van licht te glijden. Vooral op vrijdagen, zaterdagen en zondagen komt de baan tot leven, badend in alle kleuren van de regenboog. De betoverende regenboogverlichting creëert een onweerstaanbaar gezellige sfeer en vormt een unieke toevoeging aan deze winterse activiteit. Schaatsliefhebbers uit alle hoeken van Nederland maken graag de reis naar Rotterdam om deze bijzondere schaatsbaan te bewonderen. Maar er is meer dan alleen schaatsen wat deze plek te bieden heeft!

View post on Instagram
 

Andere activiteiten

Ben je wel een oer-echte Nederlander, maar houd je stiekem helemaal niet van schaatsen? Geen zorgen, want bij de gezelligste schaatsbaan van Nederland, kan je nog véél meer doen dan alleen schaatsen! Bij Schaatsbaan Rotterdam kun je namelijk niet alleen genieten van het schaatsen, maar ook van een scala aan andere leuke activiteiten! Denk aan gezellige borrels, silent disco’s, heerlijk oer-Hollands dineren en natuurlijk curling! Vooral curling is een absolute hit bij vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Hoewel curling misschien niet de meest spectaculaire sport lijkt, weten ze er bij Schaatsbaan Rotterdam absoluut een feest van te maken. Na het sportieve bezig zijn met de bezem op het ijs, staan ze klaar met verfrissende glühwein en smakelijke hapjes om je ervaring compleet te maken!

View post on Instagram
 

En dat is nog niet alles: Schaatsbaan Rotterdam is dagelijks geopend van 25 november tot en met 24 februari. De openingstijden variëren van 09.00 tot 22.00 uur van zondag tot en met donderdag, en op vrijdag en zaterdag kun je zelfs tot 23.00 uur genieten van alle winterse activiteiten. Een compleet winterfeest bij Schaatsbaan Rotterdam!

Is schaatsen niet helemaal jouw ding? Dan hebben we nog een ander perfect winteruitje voor je: dineren in een iglo! Super romantisch om met jouw crush heen te gaan!

Beeld: Schaatsbaan Rotterdam